Όλα τα απλά έχουν Άλφα! Το TLIFE στα γυρίσματα του τηλεοπτικού σποτ στην Αντίπαρο

Είναι καλοκαιρινό μεσημέρι σε νησί, σαν και εκείνα που ονειρεύεσαι όταν βρίσκεσαι ατελείωτες ώρες μπροστά στον υπολογιστή του γραφείου. Σε μία ήσυχη παραλία, ξαπλωμένοι μέσα στη σκηνή μας, απολαμβάνουμε την ησυχία, ακούμε το κύμα ενώ από το ραδιόφωνο ακούγεται ένας γνώριμος ήχος του Βασίλη Τσιτσάνη και το “Ακρογιαλιές Δειλινά” σε μια ξεχωριστή version από τους Imam Baildi. Ένα κοπάδι πρόβατα παρεμβαίνει στη μουσική, χαμογελάμε, γιατί είναι καλοκαίρι και όλα τα απλά έχουν… Άλφα!
“Cut!” Η φωνή του σκηνοθέτη μας ξυπνά για λίγο από τη μαγεία της στιγμής και μας επαναφέρει στο τώρα. Η μια από τις καλοκαιρινές σκηνές των γυρισμάτων για το νέο τηλεοπτικό σποτ της Άλφα, μόλις ολοκληρώθηκε. Το αποτέλεσμα πολύ ικανοποιητικό, αν και θα ακολουθήσουν και μερικές ακόμη λήψεις, μέχρι να βγει το τέλειο αποτέλεσμα. Στο ενδιάμεσο όμως, ένα διάλειμμα για να πιούμε μια μπύρα Άλφα, μάλλον επιβάλλεται.

/

“Όλα τα απλά έχουν Άλφα” λέει το νέο τηλεοπτικό σποτ της γνωστής μπύρας, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες στους δέκτες μας και ισχύει… Με αυτήν την εικόνα φύγαμε, άλλωστε, όλοι μετά από δυο μέρες γυρισμάτων στην όμορφη Αντίπαρο. Α! και με το τραγούδι “Ακρογιαλιές Δειλινά” στο μυαλό μας, αφού το σιγοτραγουδήσαμε πάνω από 100 φορές…
Πώς βρέθηκα, όμως εκεί;
Είναι μεσημέρι Παρασκευής και χτυπά το τηλέφωνο μου, στην άλλη γραμμή ένας φίλος και συνεργάτης με ενημερώνει για τα γυρίσματα της διαφήμισης της μπύρας Άλφα στην Αντίπαρο. Δεν το σκέφτηκα και πολύ… Ετοίμασα τη βαλίτσα μου, έφυγα για αεροδρόμιο και σε μισή ώρα φθάσαμε Πάρο, από εκεί πήραμε το πλοίο για Αντίπαρο και ξεκίνησε η περιπέτεια.

/

Το νησί κινούνταν στους ρυθμούς των γυρισμάτων και όλοι ετοιμάζονταν για το μεγάλο πανηγύρι που στήθηκε στην κεντρική πλατεία. Λίγο νωρίτερα προηγήθηκε το γύρισμα στην σκηνή, αλλά και σε καΐκι με τον καιρό να μας πηγαίνει τη βάρκα πέρα δώθε και να μας ταρακουνά. Η βόλτα όμως, άξιζε τελικά τον κόπο, αφού το καΐκι καταλήγει σε μία υπέροχη παραλία, η φωτιά ανάβει και η διασκέδαση αρχίζει.
Μία υπέροχη μέρα τελειώνει με ένα πανηγύρι, απίστευτο κέφι και φυσικά μπύρα Άλφα. Το ραντεβού στην κεντρική πλατεία του νησιού είναι για το βραδάκι. Από τις 8 το απόγευμα, όμως αρχίζει να έρχεται κόσμος. Τα τραπέζια και η εξέδρα έχουν στηθεί από νωρίς, οι Imam Baildi βρίσκονται στις θέσεις τους για να κάνουν το απαραίτητο ζέσταμα και τα μεζεδάκια που θα συνοδεύσουν την μπύρα Άλφα, ετοιμάζονται.

/

Στο μεγάλο γλέντι συμμετείχαν πολλοί ηθοποιοί, αλλά και πλήθος από ντόπιους που έγιναν ένα και διασκέδασαν μαζί ως το πρωί! Μουσική, χορός, τραγούδι και action…
Ο σχεδιασμός της νέας διαφημιστικής καμπάνιας έγινε από την Soho Square, την παραγωγή πραγματοποίησε η FOSS PRODUCTIONS και τη σκηνοθεσία ο Αργύρης Παπαδημητρόπουλος. Τα γυρίσματα έγιναν στο κέντρο της Αθήνας και στην Αντίπαρο με πολύ κέφι, γλέντι και φυσικά… ΑΛΦΑ.

/

Δες το video από το τηλεοπτικό σποτ:

Read More

And More