Όλες οι πλαστικές που έχει κάνει η Kylie Jenner αξίας 40.000 δολαρίων!

Εδώ και αρκετό διάστημα στα social έχει γίνει χαμός με όλες αυτές τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει η Kylie Jenner και που τελικά την έκαναν να μοιάζει από 17, 30 plus. Μάλιστα, υπάρχει ειδικό hashtag προς τιμήν της, το #kyliejennerchallenge όπου ο καθένας ανεβάζει photo από τις αλλαγές που έχει κάνει πάνω του, κυρίως βάφοντας τα χείλη όπως η ετεροθαλής αδερφή των Kardashian.

Οι πλαστικοί εκτιμούν πως οι επεμβάσεις που έχει κάνει η ανήλικη Kylie ξεπερνούν τα 40.000 δολάρια και πιο κάτω στις έχουμε αναλυτικά…

Σύμφωνα με το Radaronline η Kylie Jenner έχει αλλάξει τα πάντα πάνω της από τη μύτη της, τα χείλη της και τους γλουτούς της!

Ένα από τα πράγματα που έχουν αλλάξει περισσότερο πάνω στην Kylie Jenner φαίνεται πως είναι τα χείλη της και πολλοί είναι οι έφηβοι που προσπαθούν να τα μιμηθούν χρησιμοποιώντας τρόμπες χειλιών και άλλες τεχνικές. Η ίδια λέει ότι αυτό το αποτέλεσμα οφείλεται στο overlipping, μια συγκεκριμένη τεχνική να απλώνει το μολύβι χειλιών δηλαδή, που σου έχουμε δείξει κι εδώ σε αυτό το βίντεο αλλά μάλλον πρόκειται για fillers σύμφωνα με τον dr David Alessi.

Ας μιλήσουμε για το στήθος της Kylie Jenner! Είναι σίγουρο πως έχει κάνει πλαστική στο στήθος της αφού έχει μεγαλώσει κατά πολύ. Η συγκεκριμένη πλαστική έχει κοστίσει 10.000 δολάρια σύμφωνα με τον Dr. Anthony Youn.

Αυτό το extreme make over της Kylie ολοκληρώθηκε με τα hair extensions τα οποία η διάσημη αδερφή των Kardashians βάζει και βγάζει με χαρακτηριστική συχνότητα. Σύμφωνα με τον hair stylist Brittany Dahl για να έχεις σωστά extensions από φυσική τρίχα και με τέλεια τοποθέτηση το κόστος ανέρχεται στα 1.5000 δολάρια.

Σύμφωνα με το OK η Kylie προχώρησε σε πλαστική γλουτών όταν το αγόρι της, ο Tyga, δήλωσε fan των διάσημων γλουτών της Kim Kardashian. Ο Dr. Youn στο περιοδικό Radar επιβεβαίωσε την πλαστική της λέγοντας πως οι γλουτοί της έχουν σχεδόν διπλασιαστεί σε μέγεθος και πως αυτό δεν γίνεται με καμία άλλη μέθοδο παρά με πλαστική.

Βεβαίως, οι επεμβάσεις που έχει κάνει η ετεροθαλής αδερφή των Kardashian είναι πολλές, πολλές ακόμη όπως στη μύτη και τη μέση της την οποία μίκρυνε αρκετά. Και η ερώτηση είναι η εξής: αν στα 17 της έχει πειράξει ήδη όλο της το πρόσωπο και το σώμα στα 30 της πόσο άλλος άνθρωπος μπορεί να δείχνει;

Read More

And More