Όλγα Κεφαλογιάννη: Αγκαλιά με τον Μίνω Μάτσα στέλνει τις ευχές της – Πρώτο Πάσχα με τα δίδυμα

Το πιο ευτυχισμένο Πάσχα περνούν η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα, καθώς είναι το πρώτο Πάσχα μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας θέλησε να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας στα stories του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram ένα στιγμιότυπο αγκαλιά με τον σύζυγό της.

«Υγεία, χαμόγελα, φως και αγάπη» έγραψε η Όλγα Κεφαλογιάννη για να ευχηθεί στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Δεν έχω κρύψει ότι θεωρώ πως το σημαντικότερο κεφάλαιο που μπορεί να ζήσει μια γυναίκα στη ζωή της είναι η μητρότητα.

Το έχω πει και σε παλιότερες συνεντεύξεις μου λέγοντας πως σε εμένα η μητρότητα δεν προέκυψε – είχα δει πρόσφατα αυτή τη συνέντευξη και σκεφτόμουν πόσο ξαφνικά αλλάζουν τα πράγματα…» είχε δηλώσει στην τελευταία της συνέντευξη η πολιτικός.

«Δεν ήμουν από τις γυναίκες που δεν το ήθελα. Γιατί υπάρχουν και γυναίκες που δεν το επιλέγουν και είναι σημαντικό να το λέμε κι αυτό, διότι όπως θεωρώ πως πρέπει μια γυναίκα, εφόσον επιθυμεί να γίνει μητέρα, να το προσπαθεί –και εύχομαι όλες οι γυναίκες που το επιθυμούν να το καταφέρουν–, έτσι αντίστοιχα πρέπει να σεβόμαστε το δικαίωμα και την επιλογή μιας γυναίκας να μην επιθυμεί να γίνει μητέρα. Το χειρότερο είναι εμείς οι ίδιες να αναπαράγουμε τα στερεότυπα που υπάρχουν για εμάς. Το μεγάλο ζητούμενο είναι να μην εκφράζεσαι μόνο βάσει του τι θέλεις εσύ αλλά να κατανοείς και να σέβεσαι αυτό που επιθυμεί για τη ζωή του ο άλλος».

Read More

And More