Όλγα Κεφαλογιάννη: Φωτογραφίζεται με τις αδερφές της!

Σε μια ασυνήθιστη συνέντευξη, αλλά και φωτογράφηση είδαμε την Υπουργό τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φωτογραφίζεται για πρώτη φορά με τις δύο αδερφές τις και μαζί μιλούν στο Thema People για τα παιδικά τους χρόνια, τις ξέγνοιαστες στιγμές στη γενέτειρά τους το Ρέθυμνο και τη σχέση τους σήμερα που έχουν και οι τρεις τις δικές τους οικογένειες.

Η Όλγα είναι η μεγαλύτερη κόρη του Γιάννη Κεφαλογιάννη, δικηγόρου και μετέπειτα βουλευτή, και της Ελένης Βαρδινογιάννη. Η αδερφή της Δανάη (αριστερά στη φωτό) είναι μόλις ενάμησι χρόνο μικρότερη και η βενιαμίν της οικογένειας είναι η Χριστίνα (δεξιά στη φωτό). Οι τρεις αδερφές θυμούνται τα παιδικά τους χρόνια με νοσταλγία. “Με το που τελείωνε το σχολείο πηγαίναμε στο νησί. Δεν υπάρχουν ωραιότερες αναμνήσεις από αυτές που έχουμε στο σπίτι της γιαγιάς μας, Χρυσής Βαρδινογιάννη, στην Επισκοπή Ρεθύμνου” δηλώνουν. “Βρισκόμασταν όλη μέρα στη θάλασσα και τα μεσημέρια βιαζόμασταν να επιστρέψουμε στο σπίτι της γιαγιάς για να απολαύσουμε τα υπέροχα γεύματα που μας είχε ετοιμάσει”!

Τα χρόνια πέρασαν και η πανεπιστημιακοί δρόμοι χώρισαν τις τρεις αδερφές. Η κυρία Yπουργός φοιτά στη Νομική Αθηνών και συνεχίζει στο Λονδίνο και τις ΗΠΑ, η Δανάη ξεκινά τις σπουδές από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεχίζει για μεταπτυχιακό στο Λονδίνο και η Χριστίνα ξεκινά από την Αμερική και το πανεπιστήμιο George Washington. “Κάποια Χριστούγεννα, αν και σε διαφορερικές πόλεις η καθεμιά, πήραμε την απόφαση να συναντηθούμε. Έφυγε η Χριστίνα από το Λονδίνο και ήρθε και με βρήκε στη Νέα Υόρκη προκειμένου να πάμε μαζί να βρούμε τη Δανάη στην Ουάσινγκτον. Ομολογώ πως ήταν από τα ωραιότερα και πιο διασκεδαστικά Χριστούγεννα της ζωής μας” δηλώνει η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Σήμερα οι τρεις αδερφές είναι παντρεμένες και μάλιστα η Δανάη έχει τρία παιδιά, ενώ η Χριστίνα τέσσερα. Παρόλα αυτά διατηρούν καθημερινή επαφή, ενώ όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν έχουν καθιερώσει πάντα μια μέρα ως “sisters day”! “Tο έχουμε ξεκαθαρίσει στους συζύγους μας ότι οι αδερφές Κεφαλογιάννη θεωρούν ιερή τη “sisters day” που έχουν καθιερώσει, τη μέρα δηλαδή που αφιερώνουμε τον χρόνο μας αποκλειστικά στις τρεις μας”.

Read More

And More