Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Αυτό είναι το φύλο των μωρών που περιμένουν

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη. Η όμορφη βουλευτής και ο γνωστός συνθέτης που στις 3 Μαϊου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στις Σπέτσες, σε λίγους μήνες πρόκειται να γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή πριν λίγο καιρό ενώ λίγες μέρες μετά αποκαλύφθηκε ότι η χαρά τους είναι διπλά αφού η Όλγα Κεφαλογιάννη περιμένει όχι ένα αλλά δυο μωράκια. Σήμερα, η Σάσα Σταμάτη κάνει ακόμα μια αποκάλυψη. Αυτή δεν είναι άλλη από τα φύλα των δυο μωρών.

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, η Όλγα Κεφαλογιάννη περιμένει ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι τα οποία ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της.

“Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία. Για τις γυναίκες καριέρας η μητρότητα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Για το πώς μπορείς να τα ταιριάξεις όλα.

Χαίρομαι που ασχολούμαι με την πολιτική ενώ μπαίνω σε έναν άλλον ρόλο ζωής. Οι πολιτικοί οφείλουμε να συμβάλουμε σε έναν καλύτερο κόσμο που θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτός είναι και ο σκοπός του “Κέντρου Μελετών Πολιτικής για το Φύλο και την Ισότητα” του οποίου είμαι Πρόεδρος.

Η μητρότητα δεν έχει ηλικία. Σε εποχές που οι γυναίκες εργάζονται και καταξιώνονται σε επαγγελματικούς στίβους, κερδίζοντας θέσεις και επαγγελματικές περγαμηνές ο ρόλος της μητέρας έρχεται τη στιγμή που η ίδια το θέλει» δήλωσε πρόσφατα η Όλγα Κεφαλογιάννη με αφορμή την εγκυμοσύνη της.

Read More

And More