Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Πιασμένοι χέρι χέρι σε βραδινή έξοδό τους – Πού τους απαθανάτισε το TLIFE

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας τρέφουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στο θέατρο και χθες το βράδυ απόλαυσαν ακόμη μία θεατρική βραδιά! 

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο καταξιωμένος συνθέτης απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό του TLIFE χαλαροί και ευδιάθετοι στην Πανεπιστημίου, το βράδυ της Τρίτης 1/11.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έδωσαν το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» στο Θέατρο Βρετάνια, απολαμβάνοντας τον Άκη Σακελλαρίου και την Ρένα Λουϊζίδου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Δες τις φωτογραφίες που σου εξασφάλισε το TLIFE:

H Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έφτασαν στο θέατρο πιασμένοι χεράκι χεράκι.

Λίγα λόγια για το έργο:

«Η Δοκιμασία» ή «Οι Μάγισσες του Σάλεμ» αποτελούν μια διαχρονική καταγγελία των δεισιδαιμονιών, των προκαταλήψεων και του φανατισμού. Ο Μίλερ μέσα από το έργο του κατακρίνει την καταπάτηση πολιτικών ελευθεριών και εισάγει τον όρο «κυνήγι μαγισσών» στον 20ο αιώνα. 

Το κείμενο αναφέρεται σε μια πραγματική ιστορία: στην δίκη των μαγισσών που έγινε στο χωριό Σάλεμ της Μασαχουσέτης το 1692. Πρόκειται ένα περιστατικό που οδήγησε στην καταδίκη και εκτέλεση 20 κατοίκων με την κατηγορία της μαγείας.

Ο κεντρικός ήρωας Τζον Πρόκτορ, με αφορμή ένα προσωπικό σφάλμα – μια συζυγική απιστία – καθίσταται ύποπτος σ’ έναν κόσμο δογματικών.

Το 1692 στο Σάλεμ, η Άμπιγκεϊλ, ερωτεύεται παράφορα έναν μεγαλύτερό της παντρεμένο άνδρα, τον Τζον Πρόκτορ. Εκείνος όμως την απορρίπτει και διαλέγει να μείνει στο πλάι της συζύγου του. Έτσι, εκείνη μαζί με άλλες κοπέλες του χωριού του κάνουν μάγια για να τον φέρουν πίσω. Οι κάτοικοι του Σάλεμ τις ανακαλύπτουν και οι γυναίκες κινδυνεύουν να θανατωθούν ως μάγισσες. Η Άμπιγκεϊλ κατηγορεί την σύζυγο του αγαπημένου της ως υποκινήτρια των μεταφυσικών πράξεων, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μία δίκη με καταστροφικές συνέπειες για όλους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More