Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Βόλτα με τα δίδυμα στο Κολωνάκι – Φωτογραφίες

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας βιώνουν την πιο ξεχωριστή περίοδο της κοινής τους ζωής, καθώς εδώ και τρεις μήνες κρατούν στην αγκαλιά τους τα δίδυμα παιδιά τους.

Ο φακός του περιοδικού ΟΚ! συνάντησε το ζευγάρι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής κατά τη διάρκεια περιπάτου τους στο Κολωνάκι μαζί με τα δίδυμα παιδιά τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Παπαϊωάννου, μάλιστα, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας έκαναν στάση σε μαγαζί της περιοχής για να γευματίσουν, ενώ αμέσως μετά συνέχισαν τη βόλτα τους.

H Όλγα Κεφαλογιάννη έχει παραδεχθεί στην εκπομπή Πάμε Δανάη πως, ενώ ήθελε πολύ να γίνει μητέρα, τα τελευταία χρόνια το είχε βγάλει ως πιθανότητα από το μυαλό της, γι’ αυτό και αισθάνθηκε ευλογημένη όταν έμαθε πως είναι έγκυος. «Η φύση μάς έχει φτιάξει για να γινόμαστε μαμάδες σε νεότερη ηλικία, πλέον μπορούμε και σε μεγαλύτερη» είχε πει χαρακτηριστικά, στέλνοντας μήνυμα προς όλες τις γυναίκες.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της εμβολιάστηκε κατά του Covid-19 και στα μέσα Νοεμβρίου έκανε την αναμνηστική δόση.

Φωτογραφίες για το ΟΚ!: Άγγελος Λίγκας, Παναγιώτης Αξιώτης

Read More

And More