Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Βόλτα με τα δίδυμα στο Ζάππειο – Φωτογραφίες

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους διανύουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει αφοσιωθεί πλήρως στα ανατροφή των παιδιών της και φροντίζει να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί τους, ενώ και ο Μίνως Μάτσα κάθε φορά που οι υποχρεώσεις του του το επιτρέπουν, φροντίζει να βρίσκεται μαζί με την οικογένειά του.

Η γνωστή πολιτικός και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης πριν από λίγες ημέρες απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό σε μία από τις καθιερωμένες βόλτες τους στο Ζάππειο. Οι δυο τους, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις βγήκαν να απολαύσουν τον περίπατό του στη φύση μαζί με τα παιδάκια τους.

Στην συνέντευξη που παραχώρησε η Όλγα Κεφαλογιάννη το πρωί της Τρίτης 12/4 στην εκπομπή Super Κατερίνα, μίλησε για τον ερχομό των διδύμων και εξομολογήθηκε: «Η διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης είναι ένας Γολγοθάς, έχει ένα προσωπικό κόστος και είναι ψυχοφθόρο. Το αποτέλεσμα είναι αβέβαια και η αγωνία και η απογοήτευση είναι μέσα στη διαδικασία. Όταν παίρνεις τα πρώτα θετικά αποτελέσματα είναι τέτοια η χαρά που ξεκινάει η διαδικασία της προσμονής, τα ξεχνάς όλα. Ήμασταν μαζί με τον σύζυγό μου όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Ήταν μαζί μου στην αίθουσα του τοκετού. Ήταν μέσα μαζί μου, βάλαμε και μουσική δική του, ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή».

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More