Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Βόλτα με τα δίδυμα στο Ζάππειο – Φωτογραφίες

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, καθώς από την ημέρα που μπήκαν στη ζωή τους τα δίδυμα μωράκια τους, ζουν μοναδικές στιγμές.   

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει αφοσιωθεί πλήρως στο νέο της ρόλο ως μητέρα και φροντίζει να περνά τον περισσότερο χρόνο της με τα παιδάκια της. 

«Είναι ευλογία, νιώθεις πραγματική ολοκλήρωση. Είναι η μεγαλύτερη χαρά της ζωής. Αλλάζουν τα πάντα, ας μη γελιόμαστε. Μπαίνεις σε έναν κόσμο μαγικό. Η μητρότητα σε κάνει να αξιολογείς εκ νέου τις προτεραιότητας και τους στόχους σου, να επανεξετάζεις φιλοδοξίες, να βλέπεις τη ζωή με τελείως διαφορετική προοπτική. Αναθεωρείς εκ βάθρων τα πράγματα που πίστευες ότι ποτέ δεν θα μπορούσες», είχε δηλώσει η γνωστή πολιτικός σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνω Μάτσα στο Ζάππειο μαζί με την κορούλα τους και τον γιο τους. Οι τρυφεροί γονείς, εκμεταλλεύτηκαν τον ηλιόλουστο καιρό και βγήκαν να απολαύσουν έναν οικογενειακό περίπατο στη φύση.

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More