Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Βραδινή έξοδος για το ευτυχισμένο ζευγάρι – Φωτογραφίες TLIFE

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Το σώσε” στο Παλλάς βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 19 Μαρτίου ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Ο μουσικός που υπογράφει και τη μουσική της παράστασης και η βουλευτής, εμφανίστηκαν στο Παλλάς προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της διάσημης κωμωδίας του Michael Frayn, που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και πρωταγωνιστούν μια σειρά από καταξιωμένους καλλιτέχνες, ανάμεσά τους και οι: Σμαράγδα Καρύδη, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Στεφανία Γουλιώτη, Γιώργος Χρυσοστόμου, Λένα Παπαληγούρα, Γιώργος Ψυχογυιός, η Δάφνη Δαυίδ και ο Γιώργος Ζυγούρης.

Να θυμίσουμε πως η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παντρεύτηκαν τον περασμένο Μάιο υπό άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστους αλλά πολύ αγαπημένους ανθρώπους. Το ζευγάρι μετρά δύο χρόνια κοινής πορείας και από την αρχή της σχέσης του έως σήμερα έχει επιλέξει να κρατά χαμηλούς τόνους ενώ ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον ερχομό των παιδιών τους στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες από την έξοδο της που εξασφάλισε για το TLIFE ο Πέτρος Χόντος

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More