Όλγα Κεφαλογιάννη: Οι αλλαγές στη ζωή της μέσα σε έναν χρόνο – Ο γάμος, τα δίδυμα και οι οικογενειακές στιγμές

Η Όλγα Κεφαλογιάννη βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της έχοντας στο πλευρό της, τον σύζυγό της, Μίνω Μάτσα και τα δίδυμα παιδάκια τους. Η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είδε μέσα σε ένα χρόνο τη ζωή της να αλλάζει, καθώς παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και βίωσε το θαύμα της μητρότητας. Με αφορμή την πρώτη επέτειο γάμου του ευτυχισμένου ζευγαριού στις 3 Μαΐου 2022, κάνουμε μια αναδρομή στις στιγμές ευτυχίας που βίωσε η Όλγα Κεφαλογιάννη τους τελευταίους δώδεκα μήνες.

Ο γάμος του ζευγαριού υπό άκρα μυστικότητα στις Σπέτσες

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης, παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα, στις 3 Μαΐου 2021, στις Σπέτσες. Το ευχάριστο γεγονός του γάμου τους αποκάλυψε η ίδια η πολιτικός, με ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η βουλευτής δημοσίευσε μια ρομαντική φωτογραφία από το γάμο της, στην οποία απεικονίζονται τα χέρια του ζευγαριού ενωμένα φορώντας και οι δύο τις βέρες τους.

«Νυνί δε μένει πίστις, έλπίς, αγάπη, τα τρία ταύτα μείζων δε τούτων η αγάπη. Ώστε τώρα μας απομένουν τρία πράγματα: η πίστη, η ελπίδα και η αγάπη. Πιο μεγάλη όμως από αυτά είναι η αγάπη», σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της, η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Μετά την γνωστοποίηση της είδησης του γάμου τους, περισσότερες λεπτομέρειες για το μυστήριο αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”. Παράλληλα στο φως της δημοσιότητας ήρθε και μια οικογενειακή φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού στις Σπέτσες.

«Το ζευγάρι παντρεύτηκε παρουσία του δημάρχου Σπετσών με κουμπάρα την ξαδέλφη της Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη. Το παρών έδωσαν μόνο οι δύο οικογένειες, η μητέρα της πρώην υπουργού Ελένη Βαρδινογιάννη και οι τρεις αδελφές της, οι γονείς και η αδελφή του Μίνωα Μάτσα. Ακολούθησε τραπέζι στην εξοχική κατοικία του συνθέτη στις Σπέτσες», αποκάλυψε ο Άρης Καβατζίκης.

Η αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της Όλγας Κεφαλογιάννη

Λίγες ημέρες μετά το γάμο της με τον γνωστό Έλληνα συνθέτη, ήρθε και η αποκάλυψη ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη πρόκειται να γίνει μητέρα. «Είναι όμορφο να γίνεσαι μητέρα τη στιγμή που πραγματικά το θέλεις. Η μητρότητα είναι για κάθε γυναίκα ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής της. Περιμένω να βιώσω αυτήν τη μοναδική ευτυχία», εξομολογήθηκε τότε η γνωστή πολιτικός, σε συνέντευξή της.

Στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη περιμένει δίδυμα, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι. Έκτοτε η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής της ξεκίνησε. Όμως η διαδρομή προς τη μητρότητα δεν ήταν εύκολη, όπως αποκάλυψε η γνωστή πολιτικός, στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της. Η ίδια μίλησε για τις ανατροπές στη ζωή της τα τελευταία χρόνια, τις αποτυχημένες προσπάθειες για να αποκτήσει παιδί και το θαύμα της μητρότητας που βίωνε.

«Αυτό που χαρακτηρίζει τα τελευταία δύο χρόνια είναι η ανατροπή. Οι ανατροπές στη ζωή έρχονται και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να τις αρπάξεις, πολλές φορές περνάνε από μπροστά μας πράγματα που ίσως από φόβο δεν τολμάμε. Ο Μίνως ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Ως τώρα έχει πάει καλά. Αναγκαστικά λόγω της κατάστασης επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα, άρα κάναμε έναν πολύ κλειστό γάμο. Μετά είπα ότι μπορεί να ήταν και πολύ καλύτερα έτσι. Αισθάνθηκα ότι ήταν εκεί άνθρωποι που πραγματικά αγαπάμε και μας αγαπάνε», είπε για τις αλλαγές στη ζωή της και το γάμο της, η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Τα κεφάλαια εγκυμοσύνη και μητρότητα είναι για την ίδια ευλογία όπως αναφέρει και μιλώντας γι αυτά έδωσε δύναμη σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να γίνει μητέρα. Είναι ωραίο να γίνεις μητέρα όταν πραγματικά το θες και είναι σημαντικό να μην απογοητευτείς. Έχω περάσει την απογοήτευση αυτή. Αν κάποια γυναίκα θέλει να βιώσει τη μητρότητα, πρέπει να ενημερωθεί, να το προσπαθήσει πλέον και η επιστήμη βοηθάει πάρα πολύ. Εγώ αισθάνομαι πολύ ευλογημένη γιατί κάτι που είχα βγάλει ως πιθανότητα, συμβαίνει. Είναι κάτι που σε πληγώνει πάρα πολύ το βιώνεις ως πολύ μεγάλη απώλεια, λες “ας το αφήσω”», εξομολογήθηκε επίσης η γνωστή πολιτικός.

Η γέννηση των διδύμων και οι στιγμές οικογενειακής ευτυχίας

Τα παιδιά της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα ήρθαν στη ζωή στις αρχές Σεπτεμβρίου 2021 ολοκληρώνοντας την ευτυχία του ζευγαριού. «Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο βλέμμα, το θαύμα της ζωής. Η ευλογία της οικογένειας. Νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Καλωσορίσατε στον κόσμο!»

έγραψε χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη, στην πρώτη της ανάρτηση στα social media, μετά τη γέννηση των διδύμων.

«Είμαι πολύ συγκινημένη που μου δόθηκε αυτή η ευλογία και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, σε κάθε γυναίκα που θέλει να γίνει μητέρα, να το καταφέρει. Τα διδυμάκια μας γεννήθηκαν την ημέρα των γενεθλίων του Μίνου. Είναι δύο γλυκύτατα παρθενάκια», αποκάλυψε στη συνέχεια η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Τους τελευταίους μήνες, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και απολαμβάνουν τη νέα τους καθημερινότητα μαζί με τα δίδυμα αγγελούδια τους.

Η κοινή συνέντευξη του ζευγαριού

Λίγους μήνες μετά τον ερχομό των διδύμων παιδιών τους στη ζωή, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή “Προσωπικά” στην ΕΡΤ και στην Έλενα Κατρίτση. Οι δυο τους μίλησαν για τη γνωριμία τους, το γάμο τους και τα δίδυμα παιδιά τους που άλλαξαν τη ζωή τους και τις προτεραιότητές τους.

«Ήμουν αυθόρμητη μαζί του γιατί είχα παρακολουθήσει το έργο του χωρίς να ξέρω τον ίδιο. Αυτό ήταν πριν από 4 χρόνια. Ήταν πού αστεία σκηνή με το που μου λέει εκείνος με τι ασχολείσαι εγώ μπλόκαρα ή ότι κρατάει πόζα και ξαναβρεθήκαμε έναν χρόνο μετά. Όταν τον είδα να έρχεται προς το μέρος μου είπα αν κάνει ότι δεν με ξέρει θα κάνω κι εγώ το ίδιο. Αλλά ήταν φιλικός και κάπως έτσι έσπασε ο πάγος», αποκάλυψε η πολιτικός για την γνωριμία της με τον γνωστό συνθέτη.

Για το κεφάλαιο της μητρότητας, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξομολογήθηκε: «Ήταν κάτι που το είχα προσπαθήσει και το είχα κλείσει ως κεφάλαιο. Είχα φτάσει και σε μια ηλικία που είχα πει ότι πλέον δεν έχω άλλο περιθώριο. Το βρίσκω ακόμα πιο σημαντικό όταν ένα παιδί έρχεται σαν συμπλήρωμα μιας σχέσης και μιας διάθεσης να είσαι με έναν άνθρωπο και να κάνεις οικογένεια».

Ενώ για τη γέννηση των διδύμων ο Μίνως Μάτσας εξομολογήθηκε: «Ήμουν δίπλα της στον τοκετό. Είχα βάλει μουσικές που είχα γράψει. Λες ότι είναι ένα θαύμα, αλλά δεν είναι, το παρακολουθείς εννέα μήνες. Όταν όμως συμβαίνει αυτό, εκεί υποκλίνεσαι. Είναι συγκλονιστικό».

«Χαίρομαι πάρα πολύ, θεωρώ τεράστια ευλογία ότι μου δόθηκε αυτή η δυνατότητα στη ζωή. Όταν πήρα τα μωρά στα χέρια μου ήταν το συγκλονιστικότερο συναίσθημα που έχω νιώσει στη ζωή μου», τόνισε η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η πρώτη επέτειος του γάμου τους

Στις 3 Μαΐου 2022, η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας γιόρτασαν την πρώτη επέτειο από την ημέρα που ένωσαν τις ζωές τους. Ανήμερα της ξεχωριστής αυτής ημέρας, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας προχώρησε σε μια τρυφερή ανάρτηση, στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο από το γάμο τους και σημείωσε στην ανάρτησή της: «Την πρώτη επέτειο γάμου μας με το Μίνω την γιορτάζουμε με την οικογένεια που δημιουργήσαμε μαζί. Η ευχή μου είναι να προσφέρουμε στα παιδιά μας ένα περιβάλλον αγάπης, σεβασμού και υποστήριξης, όπως αυτό που είχαμε κι εμείς μεγαλώνοντας στις δικές μας οικογένειες».

   

Read More

And More