Όλγα Κεφαλογιάννη: Στο κέντρο της Αθήνας με λευκό κοστούμι – Φωτογραφίες από την καθημερινότητά της

Στο κέντρο της Αθήνας απαθανάτισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός την Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από την ημέρα που έγινε μητέρα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της με τον Μίνω Μάτσα, ζει μια όμορφη καθημερινότητα, μένοντας ωστόσο ενεργή στις υποχρεώσεις της. 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα και σε επαγγελματικό επίπεδο, ωστόσο, έχει καταφέρει να τα συνδυάζει όλα, εξασφαλίζοντας χρόνο για την οικογένειά της.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας. 

Φορώντας ένα λευκό κουστούμι και μια ιδιαίτερα καλή διάθεση, περπάτησε σε ένα από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν επιστρέψει σπίτι της και στην οικογένειά της.

«Είναι ένα υπέροχο πράγμα να ζεις με αυτά τα δύο καταπληκτικά πλάσματα. Να βλέπεις επίσης, επειδή είναι αγόρι και κορίτσι, πόσο διαφορετικά είναι.

Δεν θα έλεγα ότι υπάρχει κάτι διαφορετικό στην ανάπτυξη, αλλά στην ομιλία έχει παραπάνω το κορίτσι. Βλέπεις πόσο διαφορετική είναι η ψυχοσύνθεση. Το κορίτσι είναι πιο επιφυλακτικό ενώ το αγόρι πιο αυθόρμητο και τολμηρό», είχε δηλώσει η Όλγα Κεφαλογιάννη για τη ζωή με τα δίδυμα παιδιά της.

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More