Όλγα Κιουρτσάκη: «Ξεσπάω σε κλάματα συγκίνησης» – Η εξομολόγηση στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αντίστροφα μετρά τις εβδομάδες η Όλγα Κιουρτσάκη για να μπει στο μαιευτήριο. Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου περιμένει το πρώτο της παιδί το οποίο θα είναι κοριτσάκι.

Μέσα από τα social media η Όλγα Κιουρτσάκη διατηρεί καθημερινή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους, ωστόσο τις τελευταίες μέρες δέχεται αρκετά μηνύματα στα οποία αδυνατεί να απαντήσει.

Η ίδια απάντησε με ανάρτησή της στο Facebook:

«Μου λέτε δεν απαντάς ούτε στα μηνύματα μας, έχεις χαθεί, είσαι καλά κλπ… Είμαι σε φάση άγχους… δεν μπορώ να διαχειριστώ την διάθεση μου και τις σκέψεις μου… έχω δεθεί ειδικά τις τελευταίες βδομάδες τόσο δυνατά με το μωράκι μου και είναι ακόμα στην κοιλίτσα μου… που ώρες ώρες ξεσπάω σε κλάματα συγκίνησης… 

Eιδικά με τις κλωτσίτσες της και όσο πλησιάζουν οι μέρες που θα την πάρω στην αγκαλιά μου νιώθω την μεγαλύτερη ευλογία στην ζωή μου! Είμαι υπερβολική ίσως; Θα μου πεις κι άλλες γεννήσανε δεν κάνανε έτσι! Κι εγώ θα σου πω έτσι σκέφτονται όλες οι μανούλες κι ας μην το δείχνουν κι ας μην το ομολογούν!!!

Σας ευχαριστώ για το χρόνο και το ενδιαφέρον σας να μου γράψετε έστω ένα μήνυμα από αγάπη! Ξέρετε σνομπ δεν ήμουν ποτέ και δεν θα γίνω! Αλλά περνάω την ωραιότερη περίοδο της ζωής μου και την κρατάω σαν φυλαχτό σε λίγες βδομάδες αυτή η κοιλίτσα θα μου λείπει όπως και όλο αυτό το συναίσθημα που έχω αυτή την στιγμή, και για κάθε γυναίκα είναι μοναδική αυτή η περίοδος… ειδικά αν είναι το πρώτο της παιδάκι!!! Σας αγαπώ πολύ να μου προσέχετε», έγραψε η Όλγα Κιουρτσάκη.

Read More

And More