Όλγα Λαφαζάνη: Η φωτογραφία από το μαευτήριο και το ευχαριστώ! [pics]

Όλγα Λαφαζάνη: Η φωτογραφία από το μαευτήριο και το ευχαριστώ! [pics] | tlife.gr

Eυτυχισμένη και χαρούμενη όσο ποτέ είναι η Όλγα Λαφαζάνη! Η γλυκιά παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Νίκος Οικονόμου, δεν μπορούν να κρύψουν τη μεγάλη τους χαρά!

Ήρθε η ώρα όμως η Όλγα και το μωρό να πάνε στο σπίτι της όπου τους περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία η Μαρία Αλεξάνδρα για να πάρει στην αγκαλιά της τον μικρό αδελφό της. Η Όλγα και ο σύζυγός της πόζαραν πριν από λίγο με τον γιατρό και το νοσηλευτικό προσωπικού του μαιευτηρίου και η Όλγα του ευχαρίστησε από καρδιάς για τη βοήθεια και την φροντίδα τους

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας για τις υπέροχες ευχές σας!!! Τις κρατάω όλες μια μια ,να με συντροφεύουν σ’ αυτό το μαγικό νέο ταξίδι! Επίσης θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο γιατρό μου και πάνω απο όλα φίλο μου Γιάννη Σταματίου, την Κωσταντίνα τη μαία του, που σ αυτή την τόσο ιδιαίτερη για κάθε γυναίκα στιγμή , ήταν δίπλα μου και με όλη τους τη θετική αύρα και ενέργεια με βοήθησαν να εξελιχθούν όλα ομαλά και κατ’ ευχήν! Επίσης στην Μαρία, την προϊσταμένη του τμήματος και όλα τα κορίτσια που αυτές τις πρώτες μέρες στο μαιευτήριο με το νεογέννητο μωράκι μου με στήριξαν, μου έδωσαν δύναμη, με καθησύχασαν, μας φρόντισαν και μας αγκάλιασαν!!!

A post shared by Olga Lafazani (@olga_laf) on

READ more