Όλγα Λαφαζάνη: Το τρυφερό μήνυμα στον σύζυγό της, λίγο πριν υποδεχτούν τον γιο τους! [pic]

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Όλγα Λαφαζάνη και ο Νίκος Οικονόμου, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά! Η όμορφη παρουσιάστρια του Epsilon διανύει τους τελευταίους μήνες της δεύτερης εγκυμοσύνης της και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ. Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει μαζί ένα παιδί, την 6χρονη Μαρία – Αλεξάνδρα, ενώ ο πρώην μπασκετμπολίστας έχει άλλη μία κόρη, την 16χρονη Αριάδνη, από τον προηγούμενο γάμο του με την Άννα Δρούζα. Σε λίγους μήνες θα αποκτήσουν επιτέλους και τον γιο, αφού η Όλγα περιμένει αγοράκι!

Πριν λίγη ώρα, η εγκυμονούσα παρουσιάστρια ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία στα social media, όπου ποζάρει εκείνη με τον σύζυγό της, γράφοντας ένα πολύ όμορφο μήνυμα για τον πατέρα του παιδιού της: “11 χρόνια πριν… μου είχες υποσχεθεί πως θα μου χάριζες τον κόσμο όλο… και το κάνεις!”

Δες την φωτογραφία:

11 χρόνια πριν… μου είχες υποσχεθεί πως θα μου χάριζες τον κόσμο όλο… και το κάνεις!!! #ourchildren#ourlittlegirl #MariaAlexandra#myeverythingandmore #newbabyontheway #ourbabyboy#mummyanddaddytime #feelingblessed #happynewmonth #december #christmasiscoming #spreadlove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Lafazani (@olga_laf) στις

Read More

And More