Όλγα Πηλιάκη: Η καλλιτεχνική φωτογραφία στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και το ιδιαίτερο μήνυμά της

Η Όλγα Πηλιάκη εντυπωσιάζει πάντα με τις χορευτικές πόζες της και την απίστευτη ευλυγισία της. Η χορεύτρια και γυμνάστρια του ανσάμπλ έχει εκπροσωπήσει την χώρα μας σε διεθνείς διοργανώσεις, ενώ το 2008 συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο. Παράλληλα είναι μια πολύ τρυφερή μητέρα και αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στον συζυγό της, Στέλιο Χανταμπάκη και στα δύο παιδιά τους, τον Μανώλη και τη Μαλένα που αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα για το ζευγάρι.

Η όμορφη αθλήτρια πρόσφατα πόζαρε μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη κάνοντας ένα χορευτικό άλμα. Όπως ήταν φυσικό τράβηξε τα βλέμματα όλων όσων βρέθηκαν εκεί. Η ίδια δημοσίευσε την καλλιτεχνική αυτή φωτογραφία την περασμένη Τετάρτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και στην ανάρτησή της έγραψε:

“Tomb of the Unknown Soldier Κάθε φορά που περνάω από μπροστά αισθάνομαι την ενέργεια στο σώμα μου..και ενώ αντικρίζω τους εύζωνες να στέκονται ακίνητοι, αυτή τη φορά «πέταξα»! Κάποιος θα το πει τρέλα… κάποιος θα το πει τέχνη… Εγώ θα πω πως απλά ένιωσα όμορφα για τον τόπο μου…”

Πώς σου φάνηκε;

 

 

Read More

And More