Όλγα Πηλιάκη: Οι πρόβες της στον χορό ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη! Video

Όλγα Πηλιάκη: Οι πρόβες της στον χορό ανεβάζουν το θερμόμετρο στα ύψη! Video | tlife.gr

Μπορεί να είναι μια παραδοσιακή μανούλα που θέλει συνεχώς να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της και να τα φροντίζει καθημερινά, όμως έχει μεγάλη αδυναμία και στη δουλειά της. Ο λόγος για την Όλγα Πηλιάκη, η οποία υπήρξε στο παρελθόν αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, παίρνοντας μέρος μάλιστα και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Τα τελευταία χρόνια, η Όλγα εργάζεται ως χορεύτρια στο πλευρό μεγάλων καλλιτεχνών και σε κάθε της εμφάνιση μαγνητίζει τα βλέμματα με το ταλέντο της. Αυτή τη σεζόν, η Πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας και συγκεκριμένα στο «Αθηνών Αρένα».

Ειδικότερα, η Όλγα θα πλαισιώνει μαζί με τις υπόλοιπες χορεύτριες την Δέσποινα Βανδή και τον Αντώνη Ρέμο. Αυτός είναι και ο λόγος που λείπει αρκετές ώρες από το σπίτι, καθώς κάνει εντατικές πρόβες για τη μεγάλη πρεμιέρα. Η ίδια, θέλησε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο από τις πρόβες με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram και όπως ήταν λογικό, τα σχόλια και τα likes άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Δες το βίντεο:

READ more