Όλγα Πηλιάκη: Οι τρυφερές στιγμές με τα παιδιά όσο ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι στην Μαδαγασκάρη [pic]

Όλγα Πηλιάκη: Οι τρυφερές στιγμές με τα παιδιά όσο ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι στην Μαδαγασκάρη [pic] | tlife.gr

Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης ανήκουν στην κατηγορία των ζευγαριών που επέλεξαν να κάνουν σε μικρή ηλικία οικογένεια, μεγαλώνοντας έτσι μαζί με τα παιδιά τους. Πριν 5 χρόνια, στο τέλος του Οκτώβρη, ο Στέλιος και η Όλγα έγιναν για πρώτη φορά γονείς, αφού ο μικρός Μανώλης ήρθε στον κόσμο και πλημμύρισε τις ζωές των γονιών του με χαμόγελα. 3 χρόνια μετά, η όμορφη Μαλένα ολοκλήρωσε την οικογενειακή ευτυχία με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτή την περίοδο, ο Στέλιος βρίσκεται στην εξωτική Μαδαγασκάρη και παλεύει καθημερινά, προκειμένου να μείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στο παιχνίδι και γιατί όχι και να κερδίσει. Η γλυκιά μανούλα φροντίζει καθημερινά τα παιδιά της, τα οποία της έχουν μεγάλη αδυναμία και όλοι μαζί περιμένουν πώς και πώς να γυρίσει ο μπαμπάς από το παιχνίδι.

Η Όλγα μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους και τόσο τα likes όσο και τα σχόλια πέφτουν βροχή. Εχθές και τα δύο παιδιά ήταν άρρωστα και η πρώην αθλήτρια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας: «Αρρωστουλια στο σπίτι… αλλά δε πτοούμαστε!!! Γιατί όταν είμαστε μαζί όλα είναι πιο εύκολα! Τα φιλια μας!!!»

Δες την ανάρτησή της:

READ more