Όλη η αλήθεια για το θρίλερ της παραίτησης της Έμιλυ απο το Dancing! Θα χορέψει την Κυριακή

Σήμερα το πρωί, η εκπομπή “Πρωινή Μελέτη” μετέδωσε την είδηση βόμβα ότι η Έμιλυ παραιτήθηκε από το ”Dancing with the stars”! Ειπώθηκε μάλιστα, ότι η χορεύτρια ήταν απόλυτη στην απόφασή της και ότι ήταν πλέον παρελθόν από το παιχνίδι του Ant1!

Σήμερα το μεσημέρι όμως η χορεύτρια του Dancing ,δήλωσε στην κάμερα του Super Star σχετικά με το συμβάν: ”Προφανώς κάποιοι έχουν πρόβλημα με την παρουσία μου στο Dancing. Δυστυχώς γι’ αυτούς, εμείς είμαστε εδώ, κάνουμε πρόβες κανονικά, χορεύουμε. Για την Κυριακή αυτό που έχω να πω είναι ότι θα χορέψω για όλους αυτούς τους ανθρώπους, που μας στηρίζουν και μας ψηφίζουν και για τον πατέρα μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Δεν έχω να πω τίποτα άλλο.”

H δήλωση αυτή όπως είναι λογικό κάθε άλλο παρά ηρέμησε τα πράγματα… Τώρα όλοι ψάχνουν να βρουν ποιον καρφώνει η όμορφη παρτενέρ του Αργύρη Αγγέλου!

Όσα ειπώθηκαν το πρωι στην εκπομπή της Ελεονώρας ήταν ακριβή, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Έμιλυ δεν τα είχε βρει με την παραγωγή του παιχνιδιού στα οικονομικά για το έκτακτο LIVE της Πέμπτης 2 Ιουνίου. Αυτό προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της Έμιλυ, κάτι που προφανώς δεν έκρυψε από τους υπόλοιπους χορευτές του Dancing! Τελικά μετά από πολύωρες, διαπραγματεύσεις, το οικονομικό ζήτημα λύθηκε και σήμερα οι πρόβες Αργύρη και Έμιλυ έγιναν κανονικά.

Βέβαια τώρα το θέμα είναι για ποιον …χτύπησε η Έμιλυ την καμπάνα, λέγοντας τη φράση “‘Προφανώς κάποιοι έχουν πρόβλημα με την παρουσία μου στο Dancing”

To TLIFE επικοινώνησε με τον Αργύρη Αγγέλου, ο οποίος έκανε πρόβες εκείνη τη στιγμή και μας είπε: ”Κάνω πρόβα με την Έμιλυ αυτή τη στιγμή και δεν μπορώ να μιλήσω. Εννοείται ότι θα είμαστε στη σκηνή του Dancing την Κυριακή!”

Δες εδώ την είδηση για την παραίτηση της Έμιλυ, από την εκπομπή Πρωινή Μελέτη

Δες τις δηλώσεις της Έμιλυ που …άναψαν φωτιές και τις δηλώσεις του Αργύρη Αγγέλου

Read More

And More