Όλια Λαζαρίδου κατά του Πρωινού, μετά τις δηλώσεις Τζούμα: «Γιατί δεν του τηλεφώνησαν να τον προειδοποιήσουν;»

Μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει με όσα δήλωσε ο Κωνσταντίνος Τζούμας, η ηθοποιός Όλια Λαζαρίδου τον υπερασπίζεται δημόσια. Με ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό, η Όλια Λαζαρίδου, η οποία γνωρίζει τον ηθοποιό και ραδιοφωνικό παραγωγό αναρωτιέται γιατί το Πρωινό δεν τον κάλεσε μετά τις σεξιστικές δηλώσεις του για τον προειδοποιήσει γι’ αυτό που θα συμβεί.

«Ο Κωνσταντίνος Τζούμας- τον οποίο τυχαίνει να γνωρίζω και να εκτιμώ για την επιμονή του να παραμένει ο εαυτός του ακόμα και κόντρα στο κλίμα της εποχής -είναι γνωστός για το μαύρο χιούμορ του -ακραίο μερικές φορές… Καθόταν αμέριμνος στο Φίλιον όπως κάθε ημέρα σε μια εποχή ανάρρωσης από μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας μιλώντας με τους φίλους του έτυχε και ήρθαν από μια εκπομπή και στα καλά καθούμενα άρχισαν να τον ρωτάνε διάφορα για την τρέχουσα επικαιρότητα» αναφέρει η Όλια Λαζαρίδου.

Και συνεχίζει αφήνοντας υπονοούμενα για την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. «Καλά ως εδώ… η εκπομπή ήτανε μαγνητοσκοπημένη… αναρωτιέμαι γιατί δεν πήρανε το βράδυ ένα τηλέφωνο να τον προειδοποιήσουν ότι αυτά που είπε θα μπορούσαν να τον διασύρουν… δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, μία άστοχη δήλωση ενός ανθρώπου ή ο κιτρινισμός που θέλει να πουλήσει είδηση. Για να μπορέσουν να έχουν αποτέλεσμα οι δίκαιες διεκδικήσεις, πρέπει να στρέφονται κατά των πραγματικών αντιπάλων…»

Το μήνυμα της Όλιας Λαζαρίδου:

Read More

And More