Ολίβια Γαβρίλη: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της πρώην συζύγου του Μάνου Αντώναρου!

Ολίβια Γαβρίλη: Νέες φωτογραφίες από τον γάμο της πρώην συζύγου του Μάνου Αντώναρου! | tlife.gr

Η Ολίβια Γαβρίλη συστήθηκε στο κοινό ως blogger για μαμάδες, αλλά έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον γάμο και τον χωρισμό της με τον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο, που έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2018, χτυπημένος από το βακτήριο της λεγιονέλλας.

Ενάμιση χρόνο μετά τον χαμό του άντρα, με τον οποία απέκτησε και δυο παιδιά, την Αθηνά και τον Αρχέλαο, η Ολίβια Γαβρίλη δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή, αφού είναι ξανά ερωτευμένη και, μάλιστα, παντρεύτηκε ξανά.

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα στην Αρναία, έναν από τους πιο όμορφους ορεινούς οικισμούς της Χαλκιδικής, και η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της ίδιας στο Facebook, όπου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο αμέσως μετά την τελετή.

Λίγες ώρες αργότερα, η Ολίβια Γαβρίλη δημοσίευσε στο Instagram της νέες φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο της, συστήνοντας παράλληλα τον εκλεκτό της καρδιάς της, ο οποίος ακούει στο όνομα Σταύρος Λασκαρίδης. «Proud to be your wife! Να σας συστήσω τον Σταύρο μου, τον πιο υπέροχο και ξεχωριστό άνθρωπο που έχω γνωρίσει ποτέ. Τιμή μου να είμαι πια σύζυγός του και να είμαστε πια και «επίσημα» οικογένεια», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε μία selfie τους.

Μέσα από τα stories της, μάλιστα, μας έδωσε μια μικρή γεύση από το μυστήριο, αλλά και από το γλέντι που ακολούθησε. Το σίγουρο είναι πώς σε όλες τις φωτογραφίες η Ολίβια Γαβρίλη λάμπει από ομορφιά και δείχνει απόλυτα ευτυχισμένη στο πλευρό του νέου συζύγου της.

Να ζήσετε!

READ more