Ολιβιέ Ρουστέν: Η φωτογραφία από το σοκαριστικό ατύχημα που είχε ένα χρόνο πριν στο σπίτι του

Ανατριχίλα προκαλεί η φωτογραφία που δημοσίευσε ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής μόδας Ολιβιέ Ρουστέν του οίκου Balmain από το ατύχημα που είχε έναν χρόνο πριν όταν τραυματίστηκε μετά από έκρηξη του τζακιού στο σπίτι του.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε ο δημιουργικός διευθυντής του γαλλικού οίκου, τον βλέπουμε να είναι καλυμμένος σε όλο του το σώμα με επιδέσμους.

 «Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, το τζάκι μέσα στο σπίτι μου έσκασε», έγραψε.

Την επόμενη μέρα ξύπνησε στο νοσοκομείο Saint Louis του Παρισιού και έκτοτε αναρρώνει από τις πληγές του.

Ο Ρουστέν είπε ότι οι ανασφάλειές του και η «εμμονή με την τελειότητα» της μόδας τον εμπόδισαν να αποκαλύψει νωρίτερα την απίστευτη περιπέτεια που έζησε. «Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι πραγματικά σίγουρος γιατί ντρεπόμουν», έγραψε.

Όταν συνήλθε έκρυβε τις πληγές του με μακριά μανίκια και κοσμήματα κατά τη διάρκεια επίσημων παρουσιάσεων και συνεντεύξεων. «Τώρα, ένα χρόνο αργότερα – είμαι θεραπευμένος, χαρούμενος και υγιής», έγραψε.

Ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό που τον βοήθησε παρά την «αντιμετώπιση ενός απίστευτου αριθμού περιστατικών Covid-19 την ίδια στιγμή», και μίλησε για το πόσο τυχερός νιώθει τώρα. «Υπάρχει πάντα ο ήλιος μετά την καταιγίδα» είναι το μήνυμα που στέλνει στους φανατικούς οπαδούς του.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

Read More

And More