Όλοι ήταν στο τελευταίο αντίο στην Τζέσυ Παπουτσή [pics]

Η Τζέσυ Παπουτσή άφησε την τελευταία της πνοή την Κυριακή. Σε ηλικία 62 ετών έπειτα από 62 ημέρες νοσηλείας. Η αγαπημένη ηθοποιός έδινε μάχη για την υγεία της προσπαθώντας να κρατήσει την περιπέτεια αυτή μακριά από όλους. Ήθελε να μην στεναχωρεί κανλεναν με τα προβλήματά της. Και στην ζωή της τα κατάφερενε. Ήταν ο άνθρωπος που με το βροντερό γέλιο και το αστείρευτο χιούμορ της τους παρέσυρε όλους. Ο θάνατός της όμως δεν θα μπορούσε να μην φέρει θλίψη σε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένειά της αλλά και οι φίλοι και οι συνεργάτες της. Ακόμα και άνθρωποι που την αγάπησαν μέσα από την πορεία της στο χώρο της υποκριτικής ένιωσαν συγκλονισμένοι από την δυσάρεστη είδηση. Πολλοί από αυτούς βρέθηκαν το μεσημέρι της Τετάρης στο Γ’ Νεκροταφείο για να της πουν το τελευταίο αντίο. Ανάμεσα στοςυ ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο με τους οποίους είχε συνεργαστεί, είχε αναπτύξει σχέσεις ή απλά έχερε της εκτίμησής τους αφού ήταν από τους πιο αξιοπρεπείς και αγαπητούς ηθοποιούς της χώρας μας. Από την κηδεία της Τζέσυς παπουτσή δεν έλειψε κανείς.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της,  Γιάννης Μάνιος. Ο άνθρωπος που μοιράστηκε μαζί της τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία της αλλά και της 62 μέρες νοσηλείας της, πριν αφήσει την τελευταία της πνοή. Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης αποχαιρέτησε για πάντα την σύντροφο της ζωής του. Δίπλα του και ο πρώην σύζυγος της Τζέσυς Παπουτσή, Θάνος Καληώρας με τον οποίο έχουν πολυ καλές σχέσεις.

Γιάννης Μάνιος

Θάνος Καληώρας

Βάσια Τριφύλλη

Μαρία Κανελλοπούλου

Αγγελική Δαλιάνη

Βάσια Παναγοπούλου

Αλέξανδρος Παρθένης

Άννα Φόνσου

Άντζελα Δημητρίου, Σοφία Βόσσου

Παύλος Κοντογιαννίδης

Μιμή Ντενίση

Τάσος Χαλκιάς, Μιχάλης Μητρούσης

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Μιχάλης Ρέππας

Νόρα Κατσέλη

Χρήστος Σπανός

Νίκη Σερέτη

Άννα Κουρή

Σοφία Βογιατζάκη

Ντένη Θεμελή, Γιώργος Μεσσάλας

Ελένη Φιλίνη

Μαρία Κορινθίου, Γιάννης Αϊβάζης

Γιάννης Μποσταντζόγλου

Βέρα Κρούσκα, Δημήτρης Γιώτης

Χάρης Ασημακόπουλος

Σπύρος Πούλης 

Μαρία Ψαθά

Μάκης Δελαπόρτας

Νεφέλη Ορφανού

Γιάννης Γιοκαρίνης με την σύζυγό του

Μαίρη Χρονοπούλου

Παράκληση της οικογένειας ήταν αντί στεφάνων, να γίνουν δωρεές στο “Σπίτι του Ηθοποιού”.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More