Ολυμπία Χοψονίδου: Αυτό είναι το θρεπτικό πρωινό που απόλαυσε! [pic]

Μπορεί η Ολυμπία Χοψονίδου τα τελευταία χρόνια να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα social media και ειδικότερα στο Instagram. Το πρώην μοντέλο είναι μια full time μαμά που απολαμβάνει κάθε στιγμή με τα παιδιά της, τα οποία πλημμυρίζουν τη ζωή της με απέραντη ευτυχία.

Ο Βασίλης, ο Θανάσης, ο Δημήτρης, η Αιμιλία και η Αναστασία είναι τα πολυτιμότερα πράγματα στις ζωές της Ολυμπίας και του συζύγου της, Βασίλη Σπανούλη. Το πρώην μοντέλο και ο αρχηγός του Ολυμπιακού ερωτεύτηκαν παράφορα, παντρεύτηκαν και δημιούργησαν μια υπέροχη οικογένεια. Το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι full in love, αφού ο έρωτάς τους μένει αναλλοίωτος στο πέρασμα του χρόνου.

Η Ολυμπία μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές της ημέρας. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να ανεβάσει μια φωτογραφία από το θρεπτικό πρωινό που έφτιαξε. Μπορεί να έχει αποκτήσει 5 παιδιά, όμως έχει ένα υπέροχο σώμα. Συγκεκριμένα απόλαυσε ψωμί ολικής άλεσης με βραστά αυγά και μπόλικο πιπέρι.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More