Ολυμπία Χοψονίδου: Είναι full time μαμά! Η καθημερινότητα μαζί με τα παιδιά της [pics]

“Η ξαδέρφη μου όταν έκανα το πέμπτο μου παιδί, είπε: “όταν ήσουν μικρή έλεγες σε όλους ότι θα κάνεις έξι παιδιά σαν τη γιαγιά”, ήταν η απάντηση της Ολυμπίας Χοψονίδου στην ερώτηση διαδικτυακούς φίλου της αν ήθελε να κάνει πάντα μεγάλη οικογένεια. Η ίδια και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μια τεράστια και γεμάτη αγάπη οικογένεια και φυσικά έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι! Ο ερχομός του έκτου παιδιού τους πριν περίπου ένα μήνα ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου μπορεί να γέννησε πρόσφατα, όμως παραμένει μια δραστήρια μητέρα, καθώς δεν παραμελεί στιγμή κανένα από τα παιδιά της. Αντιθέτως φροντίζει να περνά δημιουργικό χρόνο μαζί τους κάνοντας πράγματα που όλοι αγαπούν. Μερικές φορές, μάλιστα, η σύζυγος του αρχηγού του Ολυμπιακού μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram στιγμές από την καθημερινότητά της με τα παιδιά δεχόμενη φυσικά δεκάδες σχόλια και ευχές από εκείνους.

Αυτή τη φορά, η Ολυμπία Χοψονίδου θέλησε να μας βάλει για λίγο στη ζωή της και να μας δείξει πως πέρασε την Κυριακή της.

Δες φωτογραφίες:

Η Ολυμπία Χοψονίδου απολαμβάνει το θαύμα της μητρότητας όσο τίποτα άλλο στον κόσμο!

Read More

And More