Ολυμπία Χοψονίδου: Είναι full time μαμά! Η πρωινή βόλτα μαζί με τα πέντε παιδιά της [pics]

Η Ολυμπία Χοψονίδου μπορεί να διανύει τον όγδοο μήνα της έκτης εγκυμοσύνης της, όμως δεν χάνει στιγμή την ενέργειά της! Η πρώην Σταρ Ελλάς είναι full time μαμά και δεν αποχωρίζεται τα πέντε παιδιά της ούτε στιγμή. Ο Βασίλης, ο Θανάσης, ο Δημήτρης, η Αμαλία και η Αναστασία αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα τόσο της ίδιας όσο και του Βασίλη Σπανούλη.

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια αγαπημένη οικογένεια και ανυπομονεί να την γέννηση του νέου μέλους. Το 2019 θα κλείσει με τον ωραιότερο τρόπο για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη, αφού η τρίτη κόρη τους θα έρθει στην ζωή πριν την εκπνοή της χρονιάς.

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την γλυκιά μανούλα σε μία από τις εξόδους της μαζί με τα πέντε παιδιά της. Ειδικότερα, ο φακός τους εντόπισε κατά τη διάρκεια της εξόδου τους από το γήπεδο Tae Kwon Do. Με total black look και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά η Ολυμπία Χοψονίδου είναι σε άψογη φόρμα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στον όγδοο μήνα της κύησης.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More