Ολυμπία Χοψονίδου: Είναι full time μαμά! Συνοδεύει και καμαρώνει τα αγόρια τους στις προπονήσεις [video]

Αχώριστοι από τα παιδιά της είναι η Ολυμπία Χοψονίδου παρά το γεγονός ότι διανύει τον όγδοο μήνα της έκτης εγκυμοσύνης της. Η πρώην Σταρ Ελλάς είναι full time μαμά και το απολαμβάνει, αφού τα παιδιά της είναι η αστείρευτη πηγή της ευτυχίας της!

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια και παρά τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν μέσα στην καθημερινότητα με τα πέντε παιδιά τους, δεν παύουν στιγμή να χαμογελούν! Ο Θανάσης, ο Βασίλης, ο Δημήτρης η Αιμιλία και η Αναστασία αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα του ζευγαριού.

Ο επιτυχημένος μπασκετμπολίστας και το πρώην μοντέλο έχουν μυήσει τα παιδιά τους στον αθλητισμό και αυτός είναι και ο λόγος που και οι πέντε από μικρή ηλικία ασχολούνται με διάφορα σπορ και βρίσκονται σχεδόν κάθε ημέρα στο γήπεδο στίβου. Ωστόσο, ο Θανάσης και ο Βασίλης φαίνεται πως έχουν ξεχωρίσει τα αθλήματα που αγαπούν, με την Ολυμπία Χοψονίδου να τα συνοδεύει στις προπονήσεις τους και φυσικά να τα καμαρώνει!

Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μια περήφανη μαμά!

Read More

And More