Ολυμπία Χοψονίδου: Είναι full time μαμά! Τα παιχνίδια με τις κόρες της δεν έχουν τέλος [pics]

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, αφού έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια! Οι δυο τους μπορεί να μετρούν αρκετά χρόνια πορείας, όμως παραμένουν ερωτευμένοι, όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης τους.

Σε λίγο καιρό, το αγαπημένο ζευγάρι θα επισφραγίσει για ακόμα μια φορά την αγάπη του, καθώς η πρώην Σταρ Ελλάς διανύει τους τελευταίους μήνες της έκτης εγκυμοσύνης της. Και του φύλο αυτού; Κορίτσι! Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει κάνει focus στην ανατροφή των παιδιών της, αφού για εκείνη η οικογένεια αποτελεί την μοναδική της προτεραιότητα. Η ίδια είναι full time μαμά και πραγματικά το απολαμβάνει!

Το βράδυ της Τετάρτης, η γλυκιά μανούλα έφτιαξε μαζί με τα παιδιά της  κατασκευές από πλαστελίνη, γεγονός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram. Μπορεί η Ολυμπία Χοψονίδου να βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως δεν σταματά να κάνει πράγματα με τα παιδιά της!

Δεδομένου ότι αυτές οι γιορτές θα είναι ξεχωριστές, αφού η οικογένεια Σπανούλη θα μεγαλώσει κι’ άλλο, έχουν κάθε λόγο να ανυπομονούν για την πιο όμορφη περίοδο του χρόνου!

Δες τις φωτογραφίες:

Η Ολυμπία Χοψονίδου λατρεύει να κάνει πράγματα με τις κόρες της!

Read More

And More