Ολυμπία Χοψονίδου: Η ξέγνοιαστη μέρα στη θάλασσα με τα παιδιά της και τις φίλες της! Φωτογραφίες

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και δεν είναι λίγοι οι celebrities που ήδη έχουν κάνει τις πρώτες εξορμήσεις τους στην παραλία! Η Ολυμπία Χοψονίδου εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό πριν μερικές μέρες και πήρε τα παιδιά της στην Βουλιαγμένη. Η πρώην Σταρ Ελλάς τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει την καριέρα της στο modelling και έχει αφοσιωθεί πλήρως στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον σύζυγό της και αρχηγό του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη.

Ο Βασίλης, ο Θανάσης, ο Δημήτρης, η Αιμιλία και η Αναστασία αποτελούν τους πρωταγωνιστές της ζωής του ζευγαριού. Το πρώην μοντέλο μπορεί να έχει ελάχιστο χρόνο για εκείνη, αφού η καθημερινότητα με τα παιδιά είναι απαιτητική και δύσκολη, όμως εκείνη το απολαμβάνει!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την Ολυμπία Χοψονίδου με τα αγγελούδια της σε παραλία της Βουλιαγμένης! Μπορεί να μην έκαναν βουτιές στη θάλασσα – μιας και ακόμη είναι παγωμένη – ωστόσο δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια στην άμμο. Η ευτυχισμένη μανούλα δεν άφησε στιγμή από τα μάτια της τα παιδιά της, ειδικά την μικρή Αναστασία, η οποία είναι σχεδόν δύο ετών.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Read More

And More