Ολυμπία Χοψονίδου: Με την κόρη της στην παραλία! Φωτογραφίες

Η μικρή της πριγκίπισσα έγινε 9 μηνών και δεν την αφήνει λεπτό μόνη. Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι μια ευτυχισμένη μαμά και μετά τους τρεις γιου φαίνεται να έχει ξετρελαθεί και με την κόρη που είναι η μικρότερη στην οικογένεια. Οι δυο τους, μάλιστα, είναι αχώριστες (τα αγόρια της έχουν μεγαλώσει λίγο) και πάνε παντού μαζί.

Πριν λίγες μέρες ο φωτογραφικός φακός του TLIFE συνάντησε μαμά και κόρη στην παραλία. Η Ολυμπία βέβαια δεν είχε πάει μόνη στη Βουλιαγμένη, αφού μαζί της ήταν η αδελφή της Βαλέρια και ένα φιλικό τους ζευγάρι: η Ελένη Χατζίδου και ο αγαπημένος της Άρης Σοϊλέδης.

Η Ολυμπία, μάλιστα έχει χάσει πια όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και είναι και πάλι… σέξι μαμά! Η Ελληνίδα καλλονή και πρώην Σταρ Ελλάς, πριν από 7 περίπου μήνες (δυο μόλις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης) δεν δίστασε να “τσαλακώσει” λίγο την εικόνα της και να ανεβάσει στα social media, μια φωτογραφία με την χαλάρωση που είχε στην κοιλιά της μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της. Χωρίς ρετούς και φίλτρα έδειξε σε όλες τις γυναίκες πως είχε αλλάξει το σώμα της μετά από τις γέννες. Η σκληρή προπόνηση, όμως, και η σωστή διατροφή, την βοήθησαν να επιστρέψει στα κιλά της.

Και τώρα βγαίνει στην παραλία με το μπικίνι της και κλέβει τις εντυπώσεις…

Read More

And More