Ολυμπία Χοψονίδου: Οι δυσκολίες που βιώνει λίγες ημέρες μετά τη γέννηση της κόρης της

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης ολοκλήρωσαν την οικογενειακή ευτυχία τους με τον ερχομό του έκτου παιδιού τους στις 20 Ιανουαρίου. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” και στον Γρηγόρη Μπάκα αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να κάνουν άλλο παιδί με τη σύζυγό του, αφού πλέον υπάρχει ισοπαλία στην οικογένεια.

“Είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος. Τα παιδιά είναι ευλογιά και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Σταματάμε. Το λήγουμε εδώ, τώρα από μακριά, σε διαφορετικά δωμάτια», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ευτυχής μπαμπάς.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια να κρατά χαμηλούς τόνους, όμως δεν θα μπορούσε να μην μοιράζεται τα ευχάριστα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή του. Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, αφού καθημερινά δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από τα πράγματα που κάνει με τα παιδιά της ενώ μοιράζεται και τις ανησυχίες της.

Πριν μερικές ώρες, η ίδια μας έδωσε μια γεύση από τη δύσκολη ημέρα που βίωσε αναφέροντας: “Δεν ξέρω τι πονάει πιο πολύ.,, Το στήθος που έχει κάνει πληγή; (Ευτυχώς που έχω και το θήλαστρο.) Τα ράμματα της καισαρικής (σε συνδυασμό με βήχα) ή η γκρίνια της μικρής που δεν ξέρει τι θέλει εδώ και δύο ώρες;

Δες τη φωτογραφία:

Η Βαλέρια Χοψονίδου βρίσκεται πάντα στο πλευρό της αδερφής της, Ολυμπίας Χοψονίδου, και τη βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί.

Read More

And More