Ολυμπία Χοψονίδου: Ποζάρει στην αγκαλιά του Βασίλη Σπανούλη λίγο μετά τη γέννηση της κόρης τους!

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, αφού το πρωί της Δευτέρας ολοκλήρωσαν την οικογενειακή ευτυχία τους, αφού ήρθε στη ζωή η κόρη τους. Τόσο ο αρχηγός του Ολυμπιακού όσο και το πρώην μοντέλο είναι τρισευτυχισμένοι και περήφανοι που είναι γονείς έξι παιδιών. Μετά το Θανάση, το Βασίλη, το Δημήτρη, την Αιμιλία και την Αναστασία, η τρίτη κόρη ήρθε να συμπληρώσει την ισοπαλία μεταξύ των δύο φύλων.

Ο επιτυχημένος καλαθοσφαιριστής αποκάλυψε στην κάμερα της εκπομπής “Στην Φωλιά των ΚουΚου” ότι αυτό είναι το τελευταίο παιδί που κάνουν με την Ολυμπία Χοψονίδου, δίνοντας φυσικά τα συγχαρητήριά του στη γυναίκα της ζωής του. Οι δυο τους παραμένουν ερωτευμένοι όπως τον πρώτο καιρό της σχέσης τους, όμως η αγάπη τους δεν παύει στιγμή να μεγαλώνει.

Ο Βασίλης Σπανούλης έφυγε από το πλάι της γυναίκας του μόνο για την προγραμματισμένη προπόνηση με την ομάδα του και στη συνέχεια βρέθηκε και πάλι στο πλευρό της. Ο ίδιος δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες κρατά στην αγκαλιά του την Ολυμπία Χοψονίδου.

Δες φωτογραφίες:

Να σας ζήσει η κορούλα σας!

Read More

And More