Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Δημόσια εμφάνιση στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

Νέα κοινή εμφάνιση για την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη στο κέντρο της Αθήνας.

Το ερωτευμένο ζευγάρι, το οποίο περνά τον περισσότερο χρόνο της ημέρας δίπλα στα έξι του παιδιά, κατάφερε να βρει τον ιδανικό χρόνο και να απολαύσει την πρωινή βόλτα στην καρδιά της Αθήνας. 

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Ολυμπία Χοψονίδου και τον Βασίλη Σπανούλη με casual εμφάνιση, σε μια από τις καθημερινές τους εξόδους. Στο πλευρό τους βρέθηκε και η Βαλέρια Χοψονίδου, μιας και είναι είναι αχώριστη από την αδερφή της.

Η Ολυμπία Χοψονίδου πρόσφατα πέρασε σε αποκαλύψεις για την μητρότητα και την καθημερινότητά της, μέσα από το Q&A στο instagram στο οποίο και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

«Δεν τους διαβάζω τα μαθήματα. Μόνοι τους διαβάζουν, εγώ απλά τους μιλάω συνέχεια και τους δίνω συμβουλές πως θα τους είναι πιο εύκολο στο σπίτι. Π.Χ να προσέχουν στο μάθημα, ότι απορία έχουν στην δασκάλα/ καθηγήτριά τους. Κυρίως εγώ δεν ξέρω τίποτα και δεν μπορώ να τους βοηθήσω. Αυτό έχει βοηθήσει αρκετά στο να είναι ανεξάρτητα», είχε αναφέρει για το διάβασμα των παιδιών.

Όσο για τον προσωπικό της χρόνο και το νέο πρόγραμμα γυμναστικής: «Είχα πέσει σε χειμερία νάρκη για αρκετό καιρό. Ένιωθα μονίμως κουρασμένη και τελικά κατάλαβα ότι επειδή σταμάτησα να γυμνάζομαι. Τώρα που ξανά ξεκίνησα νιώθω άλλος άνθρωπος. Κουρασμένος (άνθρωπος) βέβαια αλλά καλύτερη ψυχολογία», είχε απαντήσει η Ολυμπία Χοψονίδου.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More