Ολυμπία Χοψονίδου: Βόλτες με τα πέντε παιδιά της στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της! [video]

Full time μαμά είναι η Ολυμπία Χοψονίδου και απολαμβάνει την κάθε στιγμή. Το πρώην μοντέλο και σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, που έχει αποκτήσει ήδη πέντε παιδιά περιμένει το έκτο μωράκι της και είναι στα καλύτερά της. Η Ολυμπία Χοψονίδου, μάλιστα, μπορεί να διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, δεν σταματά να αφιερώνει όμως, όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στα αγγελούδια της.

Οι γιοι της: Θανάσης, Βασίλης και Δημήτρης της έχουν μεγάλη αδυναμία, ενώ και οι δυο κόρες της Αιμιλία και Αναστασία είναι συνεχώς μαζί με την διάσημη μαμά τους. Η Ολυμπία Χοψονίδου, όμως, δεν κουράζεται ποτέ και δεν χαλά χατίρι στα παιδιά της. Η ίδια, μάλιστα, όπως έχει αποκαλύψει προσπαθεί να μεγαλώνει μόνη τα παιδιά της και γι’ αυτό δεν έχει επιστρατεύσει νταντάδες για το μεγάλωμά τους. Ωστόσο, στο πλευρό της έχει τον σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη, την μητέρα της, αλλά και την αδελφή της Βαλέρια που την βοηθούν πολύ.

Το πρωί του Σαββάτου, λοιπόν, με αφορμή την ονομαστική γιορτή του μικρού της γιου, του Δημητράκη, η Ολυμπία βρέθηκε με όλη την οικογένεια σε γνωστό παγωτατζίδικο και διασκέδασε με τα παιδιά της!

Όλη η οικογένεια μαζεμένη για παγωτό!

Read More

And More