Ολυμπιακοί Αγώνες 2016: Gisele, Lima και Ambrosio βάζουν “φωτιά” στο Ρίο!

Τα φώτα άναψαν και το στάδιο Μαρακανά γέμισε κόσμο. Το άνοιγμα της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο της Βραζιλίας ανέλαβε η καλλονή και πρώην Άγγελος της Victoria’s Secret, Gisele Bundchen.

Το μοντέλο από την Ipanema έλαμπε μέσα στο μεταλλικό του φόρεμα και άναψε φωτιές με το εντυπωσιακό και σέξυ σκίσιμο που αποκάλυπτε τα πανύψηλα πόδια της.

Τον τελευταίο καιρό η καλλονή Βραζιλιάνα έχει αποσυρθεί από το χώρο του μόντελινγκ και του θεάματος. Φαίνεται όμως πως δεν θα μπορούσε να υπάρξει άλλο μοντέλο – σήμα κατατεθέν της Βραζιλίας που να ανοίξει με τέτοια επιτυχία αυτό το μοναδικό αθλητικό θέαμα.

Μετά από λίγη ώρα η Gisele κάθισε στις κερκίδες με την οικογένειά της και απήλαυσε μαζί τους την υπόλοιπη τελετή έναρξης…
.

Παρόλα αυτά, η Gisele δεν ήταν η μοναδική καυτή παρουσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μαζί με το πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας, είδαμε καταξιωμένα μοντέλα με καταγωγή από τη Βραζιλία, όπως την Adriana Lima και την Alessandra Ambrosio.H Lima
ανέλαβε το πέρασμα της Ολυμπιακής Φλόγας από τα αξιοθέατα της Βραζιλίας την Πέμπτη το βράδυ και παρέδωσε τη σκυτάλη στην καλλονή Alessandra την Παρασκευή.

H Alessandra Ambrosio έγραψε στο instagram:Σήμερα, ήταν τιμή για εμένα να κρατήσω την Ολυμπιακή Φλόγα. Νιώθω υπερήφανη που κατάγομαι από τη Βραζιλία και εκπροσωπώ τη χώρα μου. Ήταν μοναδική στιγμή”.

Read More

And More