Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έδωσαν το «παρών» στο T-Center, παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού, σε μια βραδιά που συνδύασε ένταση στο παρκέ αλλά και έντονο ενδιαφέρον στις εξέδρες.
Το ζευγάρι, που συχνά κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, επέλεξε να βρεθεί στο γήπεδο, στον μεγάλο τελικό του Final Four.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Με casual αλλά προσεγμένο στυλ, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και η σύζυγός του έδειχναν να απολαμβάνουν τη στιγμή χαμογελώντας στο φωτογραφικό φακό.
Στο ΟΑΚΑ το κλίμα πριν από τον μεγάλο τελικό με τον Ολυμπιακό ήταν από νωρίς το απόλυτο μπασκετικό σκηνικό. Από τις πρώτες απογευματινές ώρες, οι αφίξεις άρχισαν να δίνουν τον ρυθμό της ημέρας, με το γήπεδο να μετατρέπεται σταδιακά σε μια ζωντανή «κυψέλη» ενθουσιασμού.
Ο χώρος γύρω από το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών γέμισε από φιλάθλους με κασκόλ, φανέλες και σημαίες, που κατευθύνονταν προς τις εισόδους με χαμόγελα αλλά και την απαραίτητη αγωνία που συνοδεύει έναν μεγάλο τελικό.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Ολυμπιακός κατάφερε και κατέκτησε το τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του και το πανηγύρισε.
Μπροστά σε πάνω από 18.000 φιλάθλους του, επικράτησε της Ρεάλ Μαδρίτης με 92-85 στον τελικό του Final Four της Euroleague που διεξήχθη στην Αθήνα, σηκώνοντας την κούπα στον ουρανό του Telekom Center, στο γήπεδο του «αιώνιου» αντιπάλου του.
Φωτογραφίες: Eurokinissi
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.





