On camera η επιχείρηση των ΕΚΑΜ και οι συλλήψεις των ληστών των ΕΛΤΑ Κερατσινίου!

Μέσα στο διαμέρισμα όπου ζήτησαν καταφύγιο οι ληστές των ΕΛΤΑ Κερατσινίου η αστυνομία βρήκε δύο καλάσνικοφ, ένα πιστόλι T200 αγγλιού τύπου, ένα μαύρο σάκο με 100.000 ευρώ και άλλον ένα με μάσκες και γάντια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την καταδίωξη, οι δράστες αναζήτησαν καταφύγιο σε διαμέρισμα που νοίκιαζαν οι ίδιοι σε νεόδμητη πολυκατοικία, στον αριθμό 26 της οδoύ Κεφαλληνίας!

Το χρονικό του θρίλερ
Η ληστεία στα ΕΛ.ΤΑ. του Κερατσινίου το πρωί της Τετάρτης εξελίχθηκε σε θρίλερ καθώς υπήρξε πληροφορία ότι μετά από καταδίωξη της αστυνομίας, οι ληστές μπήκαν σε σπίτι και πήραν ομήρους. Η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών ήταν άμεση.

Αμέσως μετά την ληστεία, ακολούθησε καταδίωξη των δραστών από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που τους απέκλεισαν και τους ανάγκασαν να μπουν σε πολυκατοικία της οδού Κεφαλληνίας 26. Η περιοχή, στη συμβολή της Κεφαλληνίας με την Παναγή Τσαλδάρη αποκλείστηκε και οι άνδρες της ΔΙΑΣ ειδοποίησαν να έρθουν ενισχύσεις.

Η αστυνομία ζήτησε από τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους. Λίγο μετά τις δυνάμεις των ΕΚΑΜ, επί τόπου βρέθηκε και εισαγγελέας για να δώσει την απαραίτητη άδεια στους άνδρες της αστυνομίας να κάνουν έρευνες στα σπίτια της περιοχής.

Δες τη σύλληψη των ληστών on camera – Συνεχής ενημέρωση στο Newsit.gr

Read More

And More