«Ωνάσης: Τα θέλω όλα»: Οι celebrities στην πρεμιέρα στο θέατρο Παλλάς! [pics]

Το βράδυ της Παρασκευής, η πολυσυζητημένη παράσταση που σχετίζεται με την πολυτάραχη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση, «Ωνάσης: Τα θέλω όλα» έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Παλλάς. Η Βουκουρεστίου πλημμύρισε από προσωπικότητες της εγχώριας showbiz που έφτασαν στο κέντρο της Αθήνας για να παρακολουθήσουν την πολυαναμενόμενη παράσταση και φυσικά να στηρίξουν τους πρωταγωνιστές της βραδιάς! 

Το έργο υπογράφει και σκηνοθετεί ο Σταμάτης Φασουλής και αφορά στη ζωή του Έλληνα που σφράγισε με την διεθνή του πορεία το 2ο μισό του 20ου αιώνα, του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο γνωστός σκηνοθέτης θέλησε να αποτυπώσει θεατρικά την προσωπικότητα και τη δράση ενός ανθρώπου που αποτέλεσε και αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς του επιχειρείν και έζησε ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο.

Ο Αριστοτέλης Ωνάσης, σε μία πολυτάραχη σε όλα τα επίπεδα επαγγελματική και προσωπική πορεία, συγκρούστηκε με τα μεγαλύτερα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της εποχής, και ταυτόχρονα συνδέθηκε και σημάδεψε τις εμβληματικότερες και διασημότερες γυναίκες της εποχής, όπως την Τίνα Λιβανού (Ευγενία Δημητροπούλου), την Τζάκι Κένεντι ( Δήμητρα Ματσούκα) και την Μαρία Κάλλας (Κατερίνα Παπουτσάκη).

Η παράσταση του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, δεν θα αποτελέσει μια απλή εξιστόρηση των γεγονότων, αλλά μια θεατρική απόδοση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου, δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση.

Στο ρόλο του δαιμόνιου δημοσιογράφου που ερευνά και καταγράφει τη ζωή του, ο Μέμος Μπεγνής ενώ τον Ωνάση σε νεαρή ηλικία ερμηνεύει ο Αγησίλαος Μικελάτος. Την χορογραφία υπογράφει ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη μουσική ο Κωστής Μαραβέγιας και τα κοστούμια η Ντένη Βαχλιώτη.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς και απαθανάτισε τα πρόσωπα που έδωσαν το παρών.

Δες φωτογραφίες:

Κωστής Μαραβέγιας

Τόνια Σωτηροπούλου

Σάσα Σταμάτη

Μαρία Καλάβρια – Δημήτρης Αλεξάνδου

Νάνσυ Παραδεισανού

Σίσσυ Φειδά

Δέσποινα Μοίρου

Η Σάσα Σταμάτη με τον υπουργό ναυτιλίας, Ιωάννη Πλακιωτάκη, και τη σύζυγό του, Αφροδίτη Δωρίτη

Έλσα Τόλη

Δημήτρης Γιώτης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More