“Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας”: Οι celebrities στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης [pics]

Το βράδυ της Δευτέρας, λαμπερά πρόσωπα βρέθηκαν στο θέατρο Βεάκη στο κέντρο της πόλης προκειμένου να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας” και να στηρίξουν τους πρωταγωνιστές της βραδιάς!

Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία στα μεγαλύτερα θέατρα ανά την Ελλάδα,το “Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» -ένα από τα πιο ερωτικά και ποιητικά έργα του WilliamShakespeare– συνεχίζει την πορεία του σε ένα από τα ιστορικότερα και κεντρικότερα θέατρα της Αθήνας, το ριζικά ανακαινισμένο Θέατρο Βεάκη. Σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια, με νέα μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα και πρωτότυπη μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα, το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» εγκαινιάζει μια νέα περίοδο στη μεγάλη ιστορία του ιστορικού θεάτρου.

Στους κεντρικούς ρόλους ο Αιμίλιος Χειλάκης που αναλαμβάνει τον διπλό ρόλο του Θησέα και τουβασιλιά των ξωτικών Όμπερον και ο Δημήτρης Πιατάς που θα ερμηνεύσει τον Πάτο, έναν από τους πιο αξιαγάπητους και κωμικούς χαρακτήρες του παγκόσμιου δραματολογίου. Τον ρόλο της βασίλισσας των ξωτικών Τιτάνιας θα ερμηνεύσει η Αθηνά Μαξίμου και τον εμβληματικό Πουκ ο Μιχάλης Σαράντης.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ακόμα ο Αλέξανδρος Βάρθης,η Λένα Δροσάκη, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς και η Χριστίνα Χειλά– Φαμέλη στους ρόλους των νεαρών εραστών και οι Κρις ΡαντάνοφΠαναγιώτης Κλίνης, Τίτος Λίτινας, Μιχάλης Πανάδης και Κωνσταντίνος Μουταφτσής στους ρόλους των μαστόρων.

Το «Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» είναι μια γιορτινή κωμωδία, ένα ερωτικό γαϊτανάκι που σοβαρολογεί χωρίς ποτέ να σοβαρεύεται. Είναι μια σπαρταριστή κωμωδία που όμως έχει σκοτεινό και βίαιο υπόβαθρο. Στο έργο αυτό που υμνεί την φύση και τον έρωτα, το όνειρο μπλέκεται με την πραγματικότητα, η φαντασίωση με τον εφιάλτη, η αγνή αγάπη με την ερωτική μανία.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλα τα πρόσωπα που έδωσαν το παρών!

Δες φωτογραφίες:

Σοφία Μαριόλα, Αιμίλιος Χειλάκης Στράτος Τζώρτζογλου

Αιμίλιος Χειλάκης Αθηνά Μαξίμου Δάνης Κατρανίδης

Ταμίλα Κουλίεβα Ελισάβετ Μουτάφη

Κατερίνα Ζαρίφη Λένα Παπαληγούρα Παναγιώτα Βλαντή

Δημήτρης Λιγνάδης Γιώργος Κωνσταντίνου

Λεωνίδας Κακούρης Ελισάβετ Μουτάφη

Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Σταύρος Ζαλμάς Λένα Παπαληγούρα

 

Γιάννης Ζουγανέλης Ισιδώρα Σιδέρη Κωνσταντίνος Μάνος Πυγμαλίων Δαδακαρίδης

Φάνης Μουρατίδης Γιώργος Κωνσταντίνου

Εύα Νάθενα

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More