Onirama: Διασκευάζουν Μανώλη Χιώτη και τραγουδούν για τη δική τους Θεσσαλονίκη! Βίντεο

Η Θεσσαλονίκη είναι για τους Onirama σημείο αναφοράς καθώς αποτελεί την ιδιαίτερη πατρίδα για τα περισσότερα από τα μέλη της και τον τόπο όπου μεγάλωσαν. Κάθε επιστροφή τους στην πόλη είναι το ίδιο έντονη είτε πρόκειται για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους.

Αυτή τη φορά το δυναμικό συγκρότημα βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα για τις ανάγκες των εμφανίσεων του με τον Σάκη Ρουβά στο Stage Live.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις φωτογραφίες παό την εκρηκτική πρεμιέρα

Με αυτή την αφορμή, λοιπόν, ετοίμασαν μια διασκευή του αγαπημένου σε όλους τραγουδιού του Μανώλη Χιώτη “Θεσσαλονίκη μου” που συνδέεται άμεσα με την πόλη και φυσικά την έχουν εντάξει στο μουσικό τους πρόγραμμα.

Οι διασκευές άλλωστε είναι μια αγαπημένη τους διαδικασία. Τους έχουμε δει πολλές φορές να πειραματίζονται με γνωστές επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών και πάντα καταφέρνουν να δίνουν το δικό τους χαρακτήρα. Σεβόμενοι το αρχικό τραγούδι και τους συντελεστές του, το αποτέλεσμα τους έχει δικαιώσει πολλές φορές και το ίδιο ισχύει και τώρα.

Οι Onirama τραγουδούν για τη δική τους Θεσσαλονίκη και τιμούν την πόλη τους, αλλά και στο ρεμπέτικο τραγούδι. Μία πρώτη «γεύση» από τη διασκευή παίρνουμε από τις πρόβες του συγκροτήματος σε studio.



Read More

And More