Onirama: Οι πρόβες στο νέο μαγαζί και η έκπληξη που ετοιμάζουν για την πρεμιέρα!

Ασταμάτητες πρόβες έχει το καθημερινό πρόγραμμα των Onirama μέχρι την μεγάλη πρεμιέρα τους, το Σάββατο στο Camorra. Με μία μικρή παύση για την αποψινή τους εμφάνιση, όπως και κάθε Πέμπτη, στη Θεσσαλονίκη!

Αν ακολουθείς το δυναμικό συγκρότημα ή τον frontman τους, Θοδωρή Μαραντίνη στα social media θα έχεις καταλάβει ήδη ότι βρίσκονται σε πυρετώδη προετοιμασία αλλά και σε μία γλυκιά ανυπομονησία.

Το αγαπημένο σου συγκρότημα ετοιμάζει δυναμική επιστροφή και στην πρωτεύουσα και επιδιώκει με το ανανεωμένο του πρόγραμμα να αποτελέσει το απόλυτο talk of the town. Άλλωστε οι Onirama ξέρουν καλά τη συνταγή για να ξεσηκώνουν το κοινό και αυτή τη φορά έχουν και μία έκπληξη για την νυχτερινή Αθήνα.

Το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, που θα είναι χορταστικό και σε διάρκεια, περιλαμβάνει επιτυχίες από διαφορετικά μουσικά είδη και το συγκρότημα θα πλαισιώνουν με τις ερμηνείες τους οι ταλαντούχοι Μιχάλης Ζέη και Νατάσα Μηνδρινού.

Ακόμα, το δικό του στίγμα θα δώσει στο πρόγραμμα το special act της Μάνιας Λεμπέση.

Πρόκειται για μία εναλλακτική “πινελιά” από μία εξαιρετικά ταλαντούχα καλλιτέχνιδα που ίσως κάποιοι έχουν ήδη απολαύσει μέσα από τα show της στο το γνωστό night club “Κούκλες”.


Η ανανεωμένη διάθεση των Onirama φαίνεται και στον χώρο που επέλεξαν να εμφανιστούν. “Σκεφτόμαστε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Ο στόχος μας είναι η διασκέδαση. Ίσως είναι και λίγο πιο σκηνοθετικό”, είχε αποκαλύψει ο Θοδωρής στο TLIFE.

Πρόκειται για το πρώην Kahlua το οποίο έχει ανακαινιστεί και έχει στοιχεία διακόσμησης από την αγαπημένη μας Ιταλία.

Άνετοι καναπέδες, επιβλητικός φωτισμό, προσεγμένος ήχο. Δηλώνει πανέτοιμο να γίνει το νέο σου στέκι που θα σου χαρίσει βραδιές γεμάτες κέφι, χορό και πολλές μουσικές εκπλήξεις!

Read More

And More