Oops! O αγαπημένος της Miley Cyrus, Patrick Schwarzenegger πιάστηκε αγκαλιά με όμορφη μελαχρινή! Φωτογραφίες

Σε τρυφερά τετ-α-τετ με άγνωστη μελαχρινή πιάστηκε από τους παπαράτσι ο αγαπημένος της τραγουδίστριας Μiley Cyrus,γιος του Αrnold Schwarzenegger σε beach party, σε παραλία του Μεξικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail o νεαρός Patrick φαινόταν να περνάει υπέροχα με τη συντροφιά της άγνωστης και πολύ όμορφης κοπέλας.

Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες η κοπέλα τον έχει αγκαλιάσει από το λαιμό ενώ περπάτησαν και πιασμένοι χέρι χέρι, στην παραλία.


Μετά την δημοσίευση των φωτογραφιών ο Patrick έσπευσε να εξηγήσει τα πάντα στον λογαριασμό του στο twitter, λέγοντας πως το κορίτσι είναι απλά φίλη του και ότι μπορεί δυο άνθρωποι του αντίθετου φίλου να είναι φίλοι…Και πως ποτέ δεν θα πρόδιδε το κορίτσι του…


Tώρα αν αναρωτιέσαι πως απάντησε η 22χρονη τραγουδίστρια σε όλα αυτά …. Ιδού! Με μια πραγματικά περίεργη φωτογραφία της μαζί με τον συνεργάτη και κολλητό φίλο της Cheyne Thomas και με ένα εξίσου περίεργο κείμενο που μίλαγε για τη φιλία… Επίσης μετά πόσταρε μια φωτογραφία από έξοδο με φίλη της, πίνοντας… μαργαρίτες!

Read More

And More