Oprah Winfrey: Για barbecue με τους φίλους της!

Μπορεί να είναι μια από τις πιο πλούσιες παρουσιάστριες της Αμερικής, ωστόσο, αυτό δεν την εμποδίζει να βγει και να διασκεδάσει απλά και χαλαρά με τη παρέα της.

Για όσους πιστεύουν ότι η Oprah πηγαίνει μόνο σε glamourous εστιατόρια και δοκιμάζει gourmet απολαύσεις, η γνωστή παρουσιάστρια ήρθε να τους διαψεύσει. Η Oprah άφησε για λίγο τα φώτα της δημοσιότητας και έστησε με τους Αυστραλούς φίλους της ένα barbecue Στο πίσω μέρος της αυλής, δείχνοντας πως δεν χρειάζεται ακριβά εστιατόρια για να περάσει καλά.

Κρατώντας μια μπίρα στο ένα χέρι και έχοντας μπροστά της ένα πιάτο με σαλάτα και φρεσκοψημένα burgers, η γνωστή παρουσιάστρια, μιλούσε και έκανε αστεία με τους φίλους της. Ήταν πολύ χαλαρή και ήρεμη, φορούσε ένα πολύχρωμο πουκάμισο με λουλουδάκια και είχε αφήσει κάτω τα μαλλιά της.

Η ίδια διασκέδασε πολύ με τους φίλους που απέκτησε από τα ταξίδι που έκανε στην Αυστραλία μαζί με τους 300 νικητές του διαγωνισμού που είχε κάνει στην εκπομπή της. Ωστόσο, έπρεπε να φίγει νωρίς από τη γιορτή που είχαν ετοιμάσει οι φίλοι της για να ετοιμαστεί για την επόμενη μέρα.

Read More

And More