Ώρες αγωνίας για την Κλέλια Ρένεση!

Ώρες αγωνίας για την Κλέλια Ρένεση! | tlife.gr
Λαχτάρησε τους συναδέλφους της στο θέατρο Κάππα την περασμένη Κυριακή η Κλέλια Ρένεση. Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Αθώος ή ένοχος”, λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του έργου.
Η Κλέλια, σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, λιποθύμησε στα παρασκήνια, λίγο πριν βγει στη σκηνή. Οι ηθοποιοί που βρίσκονταν δίπλα της έσπευσαν να την βοηθήσουν, ενώ όσοι βρίσκονταν στη σκηνή άκουσαν το θόρυβο από την πτώση της. Αμέσως της έδωσαν τις πρώτες βοήθειες και μόλις συνήλθε αποφάσισε να βγει στη σκηνή.
Ωστόσο, οι δυνάμεις της την πρόδωσαν για δεύτερη φορά και έχασε εκ νέου τις αισθήσεις της. Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής του έργου Κώστας Σπυρόπουλος δεν το διαπραγματεύτηκε καν και διέκοψε την παράσταση, ανακοινώνοντας ο ίδιος το τι συμβαίνει στον κόσμο.

Σύμφωνε με πληροφορίες το λιποθυμικό επεισόδιο οφείλεται σε υπερκόπωση και αδιαθεσία. Η ίδια, άλλωστε, το τελευταίο καιρό έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αφού πέρα από το θέατρο, πρωταγωνιστεί και στη σειρά του Mega “Με λένε Βαγγέλη”.
Εμείς να της ευχηθούμε καλή ανάρρωση!

READ more