Ώρες αγωνίας για Χρυσή Ολυμπιονίκη – Το σοβαρό ατύχημα που είχε σε παιχνίδι

Μια από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της πέρασε η Χρυσή Ολυμπιονίκης που συμμετέχει σε διάσημο ριάλιτι στη Βρετανία. Η αθλήτρια έκανε προπόνηση, αλλά μια επικίνδυνη φιγούρα παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Ο λόγος για την Χρυσή Ολυμπιονίκη κολύμβησης, την 26χρονη Rebecca Adlington που είχε ένα σοβαρό τραυματισμό.
Η Rebecca συμμετέχει στο διάσημη show “Jump” και ενώ έκανε προπόνηση στο σκι μια λάθος κίνηση ήταν αρκετή για να χάσει την ισορροπία της. Εκείνη έκανε εξάσκηση σε πολύ δύσκολες και επικίνδυνες φιγούρες και δυστυχώς δεν γλίτωσε τον τραυματισμό. Έπεσε από πολύ ψηλά με μεγάλη ταχύτητα και τραυμάτισε σοβαρά το χέρι της. Ο ώμος της εξαρθρώθηκε, ο πόνος ήταν αφόρητος και εκείνη αβοήθητη, έμεινε για 40 λεπτά ακινητοποιημένη.
Ευτυχώς, οι διοργανωτές κάλεσαν ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο. Μιλώντας, μάλιστα για τον τραυματισμό της, η Rebecca αποκάλυψε πως από θαύμα δεν έπαθε κάτι χειρότερο, ενώ μιλώντας για τον πόνο που ένιωσε, εξομολογήθηκε πως ήταν χειρότερο και από τους πόνους της γέννας.

Read More

And More