Ορέστης Τζιόβας – Έλενα Μεντζέλου: Η ζήλια ράγισε το γυαλί!

Το φλερτ του Ορέστη Τζιόβα με άλλη ηθοποιό λέγεται ότι είναη αιτία της σοβαρής κρίσης που περνά η σχέση του με τη νεαρή συνάδελφό του ‘Ελενα Μέντζελου. Σύμφωνα με την Reallife, το ζευγάρι μέχρι πριν από λίγο καιρό έμοιαζε να βιώνει την απόλυτη ευτυχία και στη ζωή κα ιστη σκηνή, αφού συνεργάζονται εκ νέου στην παράσταση “Πυγμαλίων – Ωραία μου κυρία” που φιλοξενείται με μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Pantheon.

Oι δυο τους περνούσαν πολλές ώρες μαζί και ο ένας κοιμόταν στο σπίτι του άλλου. Τι έφταιξε κι εμφανίστηκαν γκρίζα σύννεφα; Κανείς δεν γνωρίζει λεπτομέρειες, αφού και οι δυο έχουν φροντίσει να μη γίνουν πολλά πράγματα γνωστά για την κρίση που διέρχεται η σχέση τους. Ωστόσο, αυτό που κυκλοφορεί έντονα στα καλλιτεχνικά ηγαδάκια είναι ότι η Έλενα δεν είδε με καλό μάτι το φλερτ του αγαπημένου της με άλλη ηθοποιό της παράστασης. Έγιναν σκηνές μεταξύ τους, υπήρξε ένταση και τελικά αποφάσισαν και οι δυο να πάρουν τον χρόνο τουςκαι να σκεφτούν αν είναι πρόθυμοι ή όχι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτά τους.

Οι συνάδελφοί τους πάντως, κάνουν ό,τι μπορούν για να κολλήσουν το γυαλί που έχει ραγίσει και να μην πάει χαμένη μια τέτοια αγάπη. Ο Ορέστης απ’ την πλευρά του, αρνείται ότι υπήρχε φλερτ με άλλη ηθοποιό και ότι πρόκειται για μια μεγάλη παρεξήγηση.

Διάβασε περισσότερα στη Real που κυκλοφορεί

Read More

And More