Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: Η γνωριμία, η γέννηση του γιου τους και ο γάμος

Ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά ξεκίνησαν τις προετοιμασίες του γάμου τους, ένα χρόνο μετά τη γέννηση του γιου τους.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την αναγγελία του γάμου που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών.

«Ο Ορφέας Ελευθέριος Αυγουστίδης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας το γένος Τζομπανάκη που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στην Αθήνα και η Γεωργία Κρασσά του Στυλιανού και της Ελένης το γένος Λιακάκη που γεννήθηκε στο Μαρούσι και κατοικεί στην Αθήνα πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί της Αττικής», ανέφερε η αναγγελία του γάμου τους.

Ορφέας Αυγουστίδης – Γεωργία Κρασσά: 3,5 χρόνια μαζί και ερωτευμένοι

Το ζευγάρι είναι μαζί 3.5 χρόνια και προσπαθεί όσο μπορεί να κρατά χαμηλούς τόνους αποφεύγοντας να δημοσιοποιεί λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής αλλά και τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις. 

«Δεν χρειάζεται να πούμε για την γνωριμία μας! Με τη Γεωργία είμαστε αρκετά χρόνια μαζί. Η ζωή μας είναι ωραία χωρίς να την περιγράψουμε προς τα έξω. Είναι επιχειρηματίας» είχε δηλώσει ο Ορφέας Αυγουστίδης για την γνωριμία με την αγαπημένη του.

Οι δυο τους, τον Μάρτιο του 2020 είχαν αποφασίσει να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν. Λίγους μήνες μετά θα έρθει και η επισφράγιση στη σχέση αυτή με την εγκυμοσύνη της γλυκιάς Γεωργίας.

Ευτυχισμένοι γονείς

Ο γιος του Ορφέα Αυγουστίδη και της Γεωργίας, ήρθε στον κόσμο τον Απρίλιο του 2021 γεμίζοντας και τους δυο με χαρά.

«Είμαστε πολύ καλά! Μιάμιση ημέρα μπαμπάς ίσον με μιάμιση ημέρα άυπνος. Είμαι σε μια κατάσταση είναι Πέμπτη πρωί, βράδυ…; Πόσο σπουδαία στιγμή! Τόσο μεγάλο ξεκλείδωμα! Μέσα σε ένα δευτερόλεπτο όλα αλλάζουν. Σας ευχαριστώ που ενδιαφέρεστε γι’ αυτό το γεγονός με τέτοια ηρεμία. Είμαστε ακόμα στο Ρέα, έχουμε ακόμα μία ημέρα. Και η Γεωργία και ο μικρός είναι μια χαρά! Βγήκε 3,500 κιλά. Η Γεωργία θηλάζει. Η μαμά μου (Μαρία Τζομπανάκη) το περίμενε πώς και πώς» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Ορφέα Αυγουστίδη μετά τη γέννηση του γιου του.

Σε άλλες δηλώσεις του, ο ηθοποιός είχε αποκαλύψει τα δυο ονόματα που θα δώσουν στον γιο τους περιγράφοντας μάλιστα τη νέα κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι τους.

«Τα ονόματα που θα δώσουμε είναι Αχιλλέας – Κωνσταντίνος. Το Αχιλλέας είναι ένα όνομα που μας αρέσει, Κωνσταντίνο λένε τον μπαμπά μου. Στο σπίτι είναι πολύ ωραία τα πράγματα με τον μικρό. Ασχολούμαι πολύ. Το έχω βρει από πολύ νωρίς

Το να βοηθήσεις δεν είναι μόνο για να ξεκουράσεις τη σύντροφό του, τη μάνα του παιδιού σου, είναι για να συνδεθείς με όλη τη διαδικασία της φροντίδας, της αρχικής εξάρτησης που δημιουργείται, θέλω να είμαι κι εγώ ένα από τα δύο θεμέλια. Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη μου για τη σύντροφό μου» ήταν χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του.

 

 

 

Μαρία Τζομπανάκη – «Όταν γνώρισα τη Γεωργία είπα: Αυτή είναι η νύφη μου»

Πάντα δίπλα στον γιο της, η Μαρία Τζομπανάκη δεν χάνει πλέον την ευκαιρία να περνά χρόνο τόσο με τον Ορφέα της, όσο και με τον εγγονό της.

Πρόσφατα μάλιστα η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης βρέθηκαν στην ΕΡΤ και στην εκπομπή, «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση.

«Όταν γνώρισα την Γεωργία και είδα τη σχέση τους, να ξυπνάς και να κοιμάσαι στον ίδιο χώρο, να τρως και να συναλλάσσεσαι, λέω εδώ είναι, αυτή είναι η νύφη μου. Από τη συμπεριφορά του Ορφέα πριν, είχα καταλάβει ότι πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο, όταν την γνώρισα είπα, αυτή είναι ένας κορίτσαρος, μια βασίλισσα για να πάρει τη θέση της προηγούμενης βασίλισσας στην οικογένεια», ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Ορφέας Αυγουστίδης και η αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης ενώ όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος, μαζί με τον θρησκευτικό τους γάμο, προγραμματίζουν να κάνουν και την βάπτισή του γιου τους.

Αυτή η ώρα λοιπόν φαίνεται πως έχει πλέον φτάσει.

Εμείς να τους  ευχηθούμε η ώρα η καλή!

Read More

And More