Οργανωμένη επίθεση με γκαζάκια εναντίον γνωστών δημοσιογράφων

Μόνο τυχαίο δεν ήταν το μπαράζ των εμπρηστικών «συμβολικών» επιθέσεων με στόχους κατοικίες δημοσιογράφων. Οι επιθέσεις εξελίχθηκαν σε χρονικό διάστημα μιας ώρας τα ξημερώματα, με τους δράστες να τοποθετούν σε όλες τις περιπτώσεις από 2 γκαζάκια στις εισόδους των κατοικιών.

Η αρχή έγινε στις 03:40 στο Κολωνάκι στην είσοδο πολυκατοικίας όπου διέμενε ο Γιώργος Οικονομέας και τώρα διαμένουν τα παιδιά του. Ο δημοσιογράφος του Mega, είπε στη διάρκεια της εκπομπής του:

«Το μόνο που με τρομοκρατεί πραγματικά είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι».

Στις 04:10 στην Αγ. Παρασκευή έγινε το ίδιο στην πολυκατοικία που διαμένει ο Αντώνης Λιάρος.

Στις 04:15 στη Πεντέλη στόχος έγινε η είσοδος πολυκατοικίας που διαμένουν ο διευθυντής του ΑΠΕ Αντώνης Σκυλάκος και η δημοσιογράφος του Πρώτου Προγράμματος Ευαγγελία Μπαλτατζή.

Την ίδια ώρα στο Μαρούσι γινόταν το ίδιο στην είσοδο του σπιτιού του Χρήστου Κώνστα. Σύμφωνα με κατοίκους, λίγο πριν την επίθεση στο σπίτι του δημοσιογράφου του ΕΠΕΝΔΥΤΗ, κλωτσούσαν την πόρτα σα να ήθελαν να την σπάσουν και να μπουν μέσα. Από τους πρώτους που έτρεξαν στο σημείο που έγινε η έκρηξη, ήταν ο διαχειριστής της πολυκατοικίας. Περιγράφει πως έζησαν ο ίδιος και οι ένοικοι όλα όσα ακολούθησαν από την έκρηξη.

Τελευταίος στόχος έγινε ο δημοσιογράφος του ALPHA Πέτρος Καρσιώτης στον Άλιμο.

Διάβασε όλο το ρεπορτάζ με βίντεο και φωτογραφίες στο NewsIt

Read More

And More