Οριστικά παρελθόν για τον ΑΝΤ1, η Ζέτα! Τι οδήγησε σε ναυάγιο την συνεργασία τους;

“Dancing” χωρίς Ζέτα γίνεται; Γίνεται, γίνεται ή τουλάχιστον οι Αντεννικοί θα το κάνουν μία χαρά να γίνει, μιας και η συνεργασία τους με την Ζέτα Μακρυπούλια κάπου εδώ λαμβάνει τέλος!

Η Ζέτα συναντήθηκε τελικά αυτές τις ημέρες με τον γενικό διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο και τελικά δεν κατάφεραν να βρουν την χρυσή τομή έτσι ώστε να ενώσουν τις δυνάμεις τους και στο τέταρτο , “Dancing with the stars”.

Ως γνωστόν οι φετινές θεατρικές υποχρεώσεις της Ζέτας στο Παλλάς με την παράσταση , “Sugar, μερικοί το προτιμούν καυτό”, είχαν προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στους Αντεννικούς, μιας και δεν επέτρεπαν στην Ζέτα αμέσως μετά το θεατρικό σανίδι κάθε Κυριακή να εισβάλλει στο πλατό.

Παρόλα αυτά, πριν από λίγες ημέρες φάνηκε πως μπορούσε να βρεθεί μία λύση και η Ζέτα να είναι και στο φετινό “Dancing”, μιας και η Ελληνική Θεαμάτων που έχει αναλάβει την συγκεκριμένη θεατρική παραγωγή, δέχτηκε η παράσταση της Κυριακής να ξεκινά στις 6.00 το απόγευμα, έτσι ώστε η Ζέτα με λίγο τρέξιμο παραπάνω, να προλαβαίνει κάπου εκεί μετά τις 9.00 να βρίσκεται στα στούντιο του ΑΝΤ1.

Ομως, απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα τσάμπα κόπος τόσο καιρό η όλη προσπάθεια για να βρεθεί μία ιδανική λύση, μιας και η Ζέτα και ο ΑΝΤ1 αποδείχθηκε πως είχαν κι άλλες διαφορές. Τι διαφορές; Οικονομικής φύσεως φυσικά… Η Ζέτα συναντήθηκε όπως σας είπα ήδη με τον Γιάννη Λάτσιο και εκτός από την χρονική πίεση και το πρόβλημα που υπήρχε φέτος λόγω θεάτρου, οι κύκλοι του καναλιού ισχυρίζονται πως Ζέτα και ΑΝΤ1 δεν τα βρήκαν ούτε στα οικονομικά, οπότε και η συνεργασία τους οδηγήθηκε σε οριστικό ναυάγιο.

Αποτέλεσμα; Το… σαφάρι της αναζήτησης της νέας παρουσιάστριας του “Dancing”, μόλις ξεκίνησε !!!

Read More

And More