Οριστικό τέλος για Α. Φουστάνο και Β. Μανώλη!

Οι τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν για τον Ανδρέα Φουστάνο και την Βίκυ Μανώλη. Το ζευγάρι, μετά από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους.

Η κάμερα τον εντόπισε πριν από λίγο καιρό με νέα ξανθιά σύντροφο, αλλά η πρώην σύντροφος του Βίκυ Μανώλη, δεν το άφησε έτσι και σχολίασε με καυστικό τρόπο την… νυν σχέση του, μιλώντας στην εκπομπή “Super Star”.
“Ο Ανδρέας είναι κεφάλαιο που έκλεισε. Έχει κάνει αλλαγή. Από το μελαχρινό, πάει στο ξανθό για να μην βαριέται. Αποφάσισε να ζήσει τη ζωή του τώρα. Καλά κάνει”, δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως δεν γνωρίζει ποια είναι η νέα σύντροφος του. “Γιατί να τη γνωρίσω; O κύριος Φουστάνος θα θέλει να γνωρίσει το αγόρι μου;”, συμπλήρωσε.
Τέλος, η ίδια, αν και παλιότερα έλεγε πως παρά τις διαφωνίες της με τον Αντρέα Φουστάνο, τον ένιωθε δικό της άνθρωπο, τώρα λέει πως δεν πήγαιναν και για γάμο. “Η ουσία είναι να κρατάς έναν άνθρωπο, και γενικά να τον έχεις δίπλα σου”, είχε αναφέρει στο παρελθόν, για να το αναιρέσει τώρα με τη φράση: “Ε, εντάξει τώρα. Μην περιμένεις ότι ήταν μια σχέση γάμου, ήταν μια σχέση… Απλά μια σχέση”.

Read More

And More